Denizlispor-Kasımpaşa maçının ardından

Eklenme Tarihi: 08.04.2021 - 20:01

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü Hakan Kutlu: "Tabii ki kazanmamız gerekiyordu bugün. Ama oyuncularım uğraştı, didindi ve yapamadık" Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sadi Çeri: "Kimse 1 puan için oynamadı ama puanları paylaştık"

DENİZLİ (AA) - Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalan Yukatel Denizlispor'un teknik direktörü Hakan Kutlu, kazanmaları gereken bir maçta çok uğraşmalarına rağmen istedikleri sonucu elde edemediklerini belirtti.


Kutlu, Denizli Atatürk Stadı'ndaki müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında önceki maçlara göre düşük bir performans sergilediklerini söyledi.


Maçı kazanamadıkları için üzgün olduklarını belirten Kutlu, oyun içinde fiziksel açıdan düşüşler yaşadıklarını, kadro derinliği olmamasının sıkıntısını çektiklerini kaydetti.


Rakibin attığı gol öncesi yerde sakatlanan bir oyuncu bulunduğu halde oyunun devam ettirildiğini, bunu fair play ruhuna uygun bulmadığını kaydeden Kutlu, "Mix Diskerud'un yattığı pozisyonda, önündeki oyuncunun oyunun yönünü değiştirmesiyle buldukları bir gol var. Bu gol, lütfen tekrar seyredilsin, fair play ruhuna hiç yakışmadı. Çok iyi bir vuruş yaptı tebrik etmek gerekir ama fair play adına bence çok yanlış oldu." dedi.


Sahada kaybetmemek için çok mücadele ettiklerini, iyi bir oyun ortaya koymasalar da yenilmemek için ellerinden geleni yaptıklarını dile getiren Kutlu, sözlerini şöyle sürdürdü:


"Tabii ki kazanmamız gerekiyordu bugün. Ama oyuncularım uğraştı, didindi ve yapamadık. Şimdi deplasmanda 1 puan yazdığımız bir rakipten mutlak 3 puan getirmemiz lazım ki hedeflediğimiz 42-44 puan aralığını bulalım. Savaşacağız. Sonuna kadar devam edeceğiz. Burada kaybettiğimiz 2 puanı dışarda telafi edeceğiz. Yukarıya tutunmaya çalışacağız."


Kutlu, açıklanan fikstüre göre oynayacakları bütün rakiplerin daha fazla dinlenme gününe sahip olduğunu, bu haksızlığın giderilmesi için kulübün başvuruda bulunacağını aktardı.




- Çeri: "Bizim için zor bir deplasmandı"




Kasımpaşa Teknik Sorumlusu Sadi Çeri ise iki takımın da sahada çok iyi mücadele ettiğini ifade etti.


Takım olarak 3 puan için sahaya çıktıklarını belirten Çeri şunları söyledi:


"Rakibimizin de puana ihtiyacı vardı. Bizim için zor bir deplasmandı. Denizlispor sahasında kolay kaybetmeyen bir takım. Her iki takımı da tebrik ediyorum. Kimse 1 puan için oynamadı ama puanları paylaştık. Bizim açımızdan burada 2 puan bırakmak üzücü oldu. Önümüzdeki Yeni Malatya maçında telafi edeceğiz."



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”