Son Dakika Haberler

Cebrail Karayel: Avrupa arenası, vatan meselesi

Eklenme Tarihi: 05.07.2022 - 11:30 , Son Güncellenme: 05.07.2022- 13:15

Anadolu Kartalı Konyaspor’un yeni transferlerinden Cebrail Karayel, 21 Temmuz’da oynanacak BATE Borisov maçıyla ilgili olarak konuştu. BATE Borisov ile oynayacakları maça vatan meselesi olarak baktığını belirten Karayel, “Avrupa farklı bir mecra, ben konuya vatan meselesi olarak bakıyorum. Orada başarılı olmamız gerekiyor” dedi

Cebrail Karayel: Avrupa arenası, vatan meselesi
Konyaspor’un sağ bek oyuncusu Cebrail Karayel, UEFA Konferans Ligi’nde oynanacak BATE Borisov maçıyla ilgili olarak konuştu. Yeşil-beyazlı taraftarların önünde çıkacağı ilk maçı sabırsızlıkla beklediğini ifade eden Karayel, Avrupa arenasındaki maçları bir vatan meselesi olarak gördüğünü söyledi. 
“AVRUPA’DA BAŞARILI OLMAMIZ GEREKİYOR”
Yeşil-beyazlıların Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde devam eden çalışmalarında yer alan Karayel, Avrupa’da başarılı olmaları gerektiğini söyledi. Karayel, “Avrupa farklı bir mecra, ben konuya vatan meselesi olarak bakıyorum. Orada başarılı olmamız gerekiyor. Kulübümüzü temsil ettiğimiz kadar Avrupa’da ülkemizi de temsil edeceğiz. Erzurum mevki olarak biraz yüksek bir konumda bulunuyor. İlk gün nefes konusunda alışamamıştık. Gün geçtikçe buranın havasına alışıyoruz, çalışmalarımız güzel ilerliyor. Önümüzdeki Avrupa maçı için hızla çalışıyoruz. Hocamız her sene kamp için Erzurum tesislerini tercih ediyor. Saha zemini, yatak ve yemekler burada iyi seviyede. Bu nedenlerle Erzurum kampımız iyi ilerliyor” diye konuştu. 

“İLHAN PALUT DEYİNCE AKLIMA ‘TAKTİK’ KELİMESİ GELİYOR”
Teknik Direktör İlhan Palut'u çok başarılı bulduğunu söyleyen Karayel, “İlhan Palut deyince aklıma ‘taktik’ kelimesi geliyor. O başımızdayken rakiplerimizden 2-3 adım daha ileri düşünüyoruz. Yavaştan taktik antrenmanlarımıza da başladık. Her geçen gün kendisine daha çok hayran kalıyoruz” ifadelerini kullandı.

“AVRUPA FARKLI MECRA, BU KONUYA VATAN MESELESİ OLARAK BAKIYORUM”
Avrupa’da oynayacakları maça vatan meselesi olarak baktığını da belirten 27 yaşındaki futbolcu, “Geldiğim andan itibaren kendimi buraya ait hissettim. Takıma katkı sağlamak için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum. Şu anda benim mevkimde iki kişiyiz. İlk 11 oyuncusu olmak için çok çalışıyorum. Avrupa farklı bir mecra, ben konuya vatan meselesi olarak bakıyorum. Orada başarılı olmamız gerekiyor. Kulübümüzü temsil ettiğimiz kadar Avrupa’da ülkemizi de temsil edeceğiz. Başarılı olabilmek için de çok kaliteli bir takımımız var ve bu yönde çalışıyoruz” dedi.

“TARAFTARLARIN ÖNÜNE ÇIKACAĞIM MAÇI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM”
Bir an önce Konyaspor taraftarlarıyla buluşmak istediğini ifade eden Cebrail Karayel, “Konya’ya deplasmana geldiğimde taraftarları beni heyecanlandırıyordu. Pandemi döneminde biraz sıkıntılar oldu ama ben taraftarlarımızdan muazzam bir yoğunluk bekliyorum. Taraftarlarımızın önüne çıkacağım ilk anı sabırsızlıkla bekliyorum. 21’inde deplasmanda oynayacağız ama ilk iç saha maçımızda taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyorum. Bizim için 12. adam olacaklar, onların çok iyi itici bir gücü var” şeklinde konuştu. 

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 11
  • 2
  • 4
  • 2
  • 1
  • 0
  • 0
  • 6
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Bu yorumu yazıyorum lakin bu vatan meselesi ?!?!
    2 yıl önce

    Kardeş spor yapıyorsun her faaliyeete cenge gider gibi değişik kafa yapısına girmeyin bir kere de nedir bu. Bu mentalite ne bu topluma ne sana huzur verir Allah aşkına ya ne ilgisi var vatan meselesi ile böyle yaptıkça o meseleyi de laçkalaştırdınız.

    • Cevapla
    • Begen (1)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”