Bursaspor’un konuğu Gençlerbirliği

Eklenme Tarihi: 22.12.2017 - 11:29

SÜPER LİG’İN İLK YARISININ SON HAFTA MÜCADELESİNDE BURSASPOR, YARIN SAHASINDA ANKARA EKİBİ GENÇLERBİRLİĞİ’Nİ KONUK EDECEK. BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE STADYUMU’NDA SAAT 14.00’TE BAŞLAYACAK OLAN MÜSABAKADA YEŞİL-BEYAZLI EKİP, SAHADAN 3 PUAN İLE AYRILARAK SON İKİ HAFTADA ALDIĞI MAĞLUBİYETLERİ TARAFTARLARINA UNUTTURMAK İSTİYOR.

Bursaspor’un konuğu Gençlerbirliği
Bursaspor, ligin 17. haftasında yarın sahasında Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlılarda, Jorquera ve Jires Kembo, sakatlıkları sebebiyle, Ertuğrul Ersoy ise kart cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Uzun süren sakatlığının ardından yeniden takıma dönen Mikel Agu ise sahada yer alabilecek.
Süper Lig’in ilk yarısının son hafta mücadelesinde Bursaspor, yarın sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni konuk edecek. Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 14.00’te başlayacak olan müsabakada yeşil-beyazlı ekip, sahadan 3 puan ile ayrılarak son iki haftada aldığı mağlubiyetleri taraftarlarına unutturmak istiyor.

Süper Lig’de 69. randevu
İki ekip, yarın oynayacakları karşılaşma ile birlikte Süper Lig’de 69. kez karşı karşıya gelecek. Daha önce oynanan 68 karşılaşmada Bursaspor, sahadan 26 kez galibiyetle ayrılırken, Gençlerbirliği ise 21 müsabakada gülen taraf olmayı başardı.

Bursaspor’un iç sahada bileği bükülmüyor
Yeşil-beyazlı ekip, bu sezon kendi sahasında oynadığı 8 karşılaşmada yalnızca 2 mağlubiyet aldı. 5 kez 3 puana uzanan Timsah, 1 kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.

Gençlerbirliği’nin deplasman galibiyeti yok
Konuk ekip Gençlerbirliği ise bu sezon henüz deplasman galibiyeti elde edemedi. Evinde oynadığı 8 karşılaşmada 6 mağlubiyet, 2 beraberlik alan kırmızı-siyahlılar, ligde 17. sırada bulunuyor.

Bursaspor’da Jorquera, Kembo ve Ertuğrul yok
Ev sahibi Bursaspor’da sakatlıkları süren Cristobal Jorquera, Jires Kembo ve kart cezalısı Ertuğrul Ersoy, yarınki mücadelede forma giyemeyecek. Hafif sakatlığı bulunan Emmanuel Badu’nun durumunun ise maç saati netlik kazanacağı bildirilirken, sakatlığı sebebiyle 5 maçtır takımdan ayrı kalan Mikel Agu’nun ise şans bulması halinde yarınki karşılaşmada forma giyebileceği belirtildi.

Düdük Hüseyin Göçek’te
Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda yarın saat 14.00’te başlayacak olan müsabakayı Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Erdem Bayık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Ali Şansalan.

Kaynak: