Son Dakika Haberler

Bitirelim bu işi!

Eklenme Tarihi: 07.05.2021 - 16:27 , Son Güncellenme: 07.05.2021- 19:38

Fatih Karagümrük galibiyetiyle derin bir nefes alan Konyaspor, yarın oynayacağı Göztepe maçından da puan ya da puanlar alarak ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyor.

Bitirelim bu işi!
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor, ligin 40’ıncı haftasında Göztepe’nin konuğu olacak. Fatih Karagümrük galibiyetinin ardından derin bir nefes alan yeşil-beyazlılar, Göztepe karşısında da puan ya da puanlar alarak; ligde kalmayı matematiksel olarak da garantilemek istiyor. Yarın İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma, saat 20.30’da başlayacak. 

DÜDÜK KARDEŞLER’DE

Göztepe ile Konyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı, Bursa bölgesi hakemlerinden Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ve Deniz Caner Özaral üstlenecek. Mert Güzenge ise müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak.

GÖZTEPE’DE 2, KONYA’DA 4 EKSİK

Ev sahibi Göztepe’de 2, konuk Konyaspor’da ise 3 eksik bulunuyor. Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan kaleci Balazs Megyeri ile Marko Mihojevic, Konyaspor’a karşı forma giyemezken, Konyaspor’da ise kart cezalısı Amir Hadziahmedovic’in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Marin Anicic ve Deni Milosevic, bu maçta forma giyemeyecek diğer isimler olacak. Hafta içinde fizyoterapist eşliğinde takımdan ayrı çalışan Alper Uludağ’ın da bu maçta forma giymesi beklenmiyor.

LİGDE KALMAYI MATEMATİKSEL OLARAK GARANTİLEMEK İSTİYOR

Fatih Kargümrük karşısında 5-1’lik skorla galip gelen ve ligde kalmak adına derin bir nefes alan Konyaspor, yarın oynanacak maçta Göztepe’den puan ya da puanlar alarak ligde kalmayı matematiksel olarak garantilemek istiyor. Yeşil-beyazlıların hiç puan alamaması durumunda; küme hattının son basamağında bulunan MKE Ankaragücü’nün Fenerbahçe’ye mağlup olması da Konyaspor’u matematiksel olarak ligde bırakacak.

Haber - Mustafa Durmuş

Kaynak: