Son Dakika Haberler

Bisiklette Son Şampiyon Taşkentspor Bisiklet Takımı

Eklenme Tarihi: 29.07.2018 - 13:03

Bisiklette  Son Şampiyon Taşkentspor Bisiklet Takımı
 
 
            Türkiye Bisiklet Yol Şampiyonasında Taşkent Bisiklet takımı tüm rakiplerini geride bırakarak kürsüden inmedi ve ismini Yıldızlar “A” ve “B” kategorisinde takım halinde  olmak üzere iki Türkiye şampiyonluğuna yazdırdı.
Türkiye bisiklet federasyonun 2018 yılı Türkiye Yol şampiyonası 25-27 temmuz tarihleri arasında Yozgat ilin de tamamlandı yarışmanın ilk günün de yıldız a kategorisinde zamana karşı şampiyonluğunu Konya Taşkentsporkulübünden Ahmet Maral olurken 2.liği Taşkentspor kulübü sporcusu Fatih Deniz  almıştır. Yıldız B kategorisinde de şampiyon Taşkentspor kulübü sporcusu Cihan Topal  olurken İkinci gün yapılan yol şampiyonasında yıldız a kategorisinde Ali osman Çelik Türkiye 2.si olurkenTaşkentspor  Yıldız A takımı açık ara takım halinde Türkiye Şampiyonluk kupasını almıştır. Yıldız B kategorisin de Cihan Topal 45 saniyelik açık ara farkla Yol şampiyonu olup Yıldız B Kategorisinde de TakımTürkiye Şampiyonluğunu Taşkentspor Kulubü almıştır. Çiceği burnun da  Taşkentspor sponsoru olan Tof Aşkenergdrink ile adeta kanatlanan Taşkent spor 4 şampiyonluğun bulunduğu şampiyona da  3 şampiyon iki tane ikincilik ve iki takım şampiyonluğu ile yozgata yapılan müsabakalara damga vurmayı başardı.
Taşkentspor Kulübü Başkanı Ahmet Şanlı; “ Yozgat’ta yapılan şampiyonada  Taşkentspor kulübü adına başarıya imza atan tüm sporcularımızı ve antrenörümüzü kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum “ dedi.
 
 

Kaynak: