Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası Konya’da yapılacak

Eklenme Tarihi: 21.04.2017 - 18:29

Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası Konya’da yapılacak
Rixos Otel’de 22 Nisan Cumartesi günü başlayacak Bedensel Engelliler Halter Türkiye Şampiyonası için geriye sayım devam ediyor. 

Bir çok Milli Sporcunun kendisini göstereceği şampiyona için hazırlıklar son aşamaya getirilirken, Federasyonun Konya’lı Yönetim Kurulu üyesi ve aynı zamanda Konya Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetleri Dairesi Başkanı Mehmet Atilla ŞİRİN şampiyona hakkında bilgi verdi.


Yönetim Kurulu olarak görev gelmelerinden bu yana Halter branşında ilk organizasyonun Konya’da düzenlenmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini kaydeden Mehmet Atilla ŞİRİN, “Bedensel Engelliler camiasında çok özel bir öneme sahip Halter branşında elde ettiğimiz başarılarımıza yenilerini eklemek, mevcut sporcularımızın form durumlarını görebilmek, sağlam bir altyapı oluşturmak hedefleri ile çıktığımız bu yola 2020 Tokyo Paralimpik Oyunlarda Bayrağımızı Göndere çektirip, İstiklal Marşımızı tüm Dünya’ya dinlettirmek için Federasyon, Teknik Heyet ve sporcularımızla birlikte planlı ve programlı bir şekilde çalışıyoruz. Hedeflerimize ulaşmak için tüm çaba ve iyi niyetimizle gayret gösteriyoruz, hedefimize ulaşmak en büyük amacımızdır. Bu duygu ve düşüncelerle; Ülkemizin çeşitli bölgelerinden gelen tüm idareci antrenör ve sporcularımıza başarılar diler saygılarımı sunarım” dedi. 


Şampiyona Konya Rixos Otel’de gerçekleştirilecek.

Kaynak: