Son Dakika Haberler

"Başkanım... Canım Başkanım!"

Eklenme Tarihi: 02.08.2019 - 12:45

Konyaspor Başkanı Hilmi Kulluk ve İkinci Başkan Selçuk Aksoy, Serebral Palsi (CP) hastası Zekeriya Korkmaz’ı evinde ziyaret etti.

Zekeriya Korkmaz kas hareketlerini ve koordinasyonunu etkileyen kalıcı ancak değişime uğrayabilen Serebral Palsi rahatsızlığıyla dünyaya geldi.

O günden bu yana annesinin, yakın zamanda kaybettikleri babasının ve abisinin büyük gayretleriyle hayata tutunmaya çalışıyor. 

14 yaşındaki Zekeriya, kısa süre önce Başkan Hilmi Kulluk ve yönetim kuruluna bir röportaj esnasında ekranlardan seslenerek ziyaret davetinde bulunmuştu. 

Hilmi Kulluk, İkinci Başkan Selçuk Aksoy bu davete kayıtsız kalmadı ve Korkmaz ailesini evlerinde ziyarete etti.

Uzun ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Konyaspor’un bu sezon ikinci olacağını söyleyen Zekeriya Korkmaz’ı Hilmi Kulluk,  Süper Ligin 3. Haftasında Antalyaspor ile Konya'da oynanacak maça davet etti.

Hayatında ilk kez stadyumda bir futbol maçı izleyecek olan Zekeriya Korkmaz’a ziyaretin sonunda Başkan Hilmi Kulluk ve İkinci Başkan Selçuk Aksoy, üzerinde isminin yazılı olduğu 42 numaralı forma, eşofman takımı, yeşil beyaz polar futbol topu, atkı ve tişört hediye etti.

Kaynak: