Anlaşma tamam! İmza için menejeri bekleniyor

Eklenme Tarihi: 25.08.2020 - 16:05 , Son Güncellenme: 25.08.2020- 16:11

Konyaspor’da 2020-2021 sezonu hazırlıkları sürerken, yönetim kurulu da yeni sezon kadrosunu şekillendirmek için çalışmalarına devam ediyor. Geçen sezon gol yollarında sıkıntı yaşayan yeşil beyazlı ekipte, yönetim Süper Lig’i yakından tanıyan golcü futbolcu ile her konuda anlaştı.

Anlaşma tamam! İmza için menejeri bekleniyor
Teknik direktör Bülent Korkmaz ve teknik ekip, yeşil beyazlı takımı yeni sezona hazırlarken, yönetim kurulu da takımın eksik mevkilerine oyuncu katmak için titiz bir çalışma yürütüyor.

Özellikle gol alanlarında geçen sezon sıkıntı yaşayan yeşil beyazlı ekipte, alınacak golcü oyuncuyla bu sorunun çözülmesi hedefleniyordu.

Konyaspor yönetiminin anlaşma sağladığı futbolcu, Süper Lig’i yakından tanıyan ve geçen sezon Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında 7’şer gol kaydeden Oscar Estupinan. Geçtiğimiz sezon Denizlispor’da forma giyen başarılı forvetle her konuda anlaşıldığı öğrenildi.

İmza için oyuncunun Portekiz’in Vitoria Guimaraes takımından belgelerinin gönderilmesi ve menejerinin Konya’ya gelmesi bekleniyor. Kiralık olarak anlaşılan futbolcu ile önümüzdeki günlerde imzaların atılacağı belirtiliyor. 
  

Kaynak: