Son Dakika Haberler

Aksoy: Antalyaspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz

Eklenme Tarihi: 23.01.2019 - 18:13 , Son Güncellenme: 23.01.2019- 18:29

Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, BB Erzurumspor galibiyetiyle başladıkları sezonun ikinci devresinde çıkışlarını Antalyaspor maçıyla devam ettireceklerini söyledi. Aksoy, transfer konusunda da açıklamalarda bulundu.

Aksoy: Antalyaspor maçını taraftarımızın desteğiyle kazanacağımıza inanıyoruz
Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, takımın Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını cevaplandırdı.  

İlk olarak BB Erzurumspor ile deplasmanda oynanan ve yeşil beyazlıların 2-1 kazandığı maçı değerlendiren Aksoy, deplasmanda alınan galibiyetle yakalanan çıkışı pazar günü Konya'da oynanacak Antalyaspor maçında devam ettirmeyi istediklerini belirtte. Aksoy “Herkesin gördüğü gibi zorlu saha ve hava koşullarında oynanan maçı kazanarak sezonun ikinci yarısına galibiyetle başlangıç yaptık. Rakibimizin ligde bulunduğu konum itibariyle çok önem verdiği bir maçtı. Bizim de hedeflerimiz doğrultusunda ikinci yarıya iyi başlamamız gerekiyordu. Zor şartlarda da olsa 3 puan almasını bildik. Bu tabiki de bizim için sevindirici bir sonuç oldu. Umuyorum galibiyet serisine, Antalyaspor ile oynayacağımız maçı da kazanarak  ve sonrasındaki maçlardan alacağımız galibiyetlerle hedeflerimiz doğrultusunda sağlam adımlarla devam ederiz. Takımımızda İstanbulspor ile oynadığımız maçta sakatlanan Hurtado dışında önemli bir eksiğimiz yok ve takımımızın genel durumu iyi. İnşallah hafta sonu kendi sahamızda oynayacağımız Antalyaspor maçından da puanlar almayı hedefliyoruz. Taraftarlarımızı bu maça davet ediyoruz. İyi bir ambiyans ve taraftar desteğini de arkamıza alarak Antalyaspor karşılaşmasından 3 puanla ayrılmak istiyoruz” dedi.
 
- "Transfer bizim için bitti" - 

Bir basın mensubunun ‘Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kaldı. Atiker Konyaspor bu kalan sürede bir hamle yapacak mı?’ sorusuna İkinci Başkan Selçuk Aksoy, “Biz planladığımız şekilde transfer çalışmalarımızı devam ettirdik. Hep söylüyoruz ekstra bir durum olmadığı takdirde bizim için transfer şu anda bitmiş durumda. Ama son güne kadar ne olacağı belli olmaz. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda bir durum olursa veya istenmeyen bir durum olursa ancak transfer yapabiliriz. Planlanan veya öngördüğümüz bir transfer açıkçası görünmüyor” cevabını verdi.

- Yatabare takımda kalacak mı? - 

BB Erzurumspor’un Mustapha Yatabare’ye bir teklifinin olduğunu doğrulayan Atiker Konyaspor İkinci Başkanı Selçuk Aksoy, “Biz açıkçası bu teklifi çok fazla değerlendirmedik. Çünkü Yatabare bizim iki forvetimizden biri ve sözleşmeli oyuncumuz. Zaten şu an ligin ikinci yarısı da başlamış durumda. Mustapha Yatabare bizimle devam edecek gibi gözüküyor” ifadelerini kullandı.

 
 

Kaynak: