Akşehirspor’dan Kırıkkale maçı öncesi moral ve motivasyon toplantısı

Eklenme Tarihi: 11.04.2019 - 11:45

14 Nisan 2019 Pazar günü Nasreddin Hoca Stadyumu’nda oynanacak Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçı öncesi Akşehir Spor yönetimi ve taraftarları Akşehir Kültür Merkezi’nde bir moral, motivasyon ve istişare toplantısı düzenledi.

Akşehirspor’dan Kırıkkale maçı öncesi moral ve motivasyon toplantısı
Yapılan toplantıya  Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya, AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Salih Akça,  Akşehir Spor Kulübü Başkanı Yahya Yıldız, Akşehir Spor Kulüp Yönetimi, Akşehir Spor Teknik Direktörü Cenap Taner, Takım Kaptanı Sofu Baykal ile çok sayıda taraftar katıldı.

Akşehir Spor Kulübü Başkanı Yahya Yıldız yaptığı konuşmada” Akşehir Spor kulübümüzün kendi başarılarıyla buraya gelmiştir. Bu hafta oynanacağımız bu önemli maçı inşallah kazanmamızla birlikte şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Geçen yıldan bu yana ve şu zamana kadar bize destek olan yardımı olan, sponsoru olan başta Belediye Başkanımız Salih Akkaya Beye ve herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi  İlçe Başkanı Salih Akça “Sonuç itibariyle Akşehir Spor’umuza katkıda bulunma ve destek olmak amacıyla burada toplanmış bulunuyoruz. 14 Nisan saat: 16:45’te tüm Akşehir olarak Akşehir’in meydanlarını şampiyonluk coşkusuyla dolduracağımıza inanıyorum. Zira Akşehir Sporun forma rengi kırmızı beyazdır. Kırmızı beyaz Al bayrağımızın rengidir ve Al bayrağımızın nasıl zirveye yakışırsa inşallah Akşehir Spor’ da şampiyonluğa ulaşacaktır” dedi. 
Hafta sonu oynanacak olan karşılaşmanın çok ciddi bir karşılaşma olacağını ifade eden AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu ise “Tabiri caizse yüzdük, yüzdük ve kuyruğuna gelmiş bulunmaktayız. Artık bu hafta sonu çok ciddi bir karşılaşmamız var. Allah izin verirse bu haftaki maçımızı da alırsak şampiyonluğumuzu ilan etmiş olacağız. Ben de belli bir süreçte daha önce yönetiminde bulunmuştum. Yöneticiliğin, yönetimde olmanın, teknik ekibinin yanında olmanın ne kadar zor olduğunu hakikaten bizler çok iyi biliyoruz. Bu bir gayrettir ama sonuç için güzel şeylere vesile olmaktır. Ben Akşehir Spora şampiyonluğun yakışacağını düşünüyorum. Bu hafta benim sizlerden tek ricam Akşehir adına yakışanı yapalım. Çünkü Akşehir gerçekten tevazu şehridir. Mütevazılığın her tarafta hissedildiği bir şehirdir. Onlar ne yaparlarsa yapsınlar, orada yaşanan olayları birebir izledik, takip ettik yaşadıklarınızı biliyoruz. Ama onlar kendine yakışanı yaptı ve biz ise kendi yakışanımızı yapacağız. Takımımızla beraber kucaklaşacağız ve yolumuza emin adımlarla ilerleyip bakacağız. Ben taraftarlarımızla beraber Akşehir’imizden deplasmana giden kıymetli hemşerilerime gece demeden, gündüz demeden, yağmur çamur demeden o üzerlerine atılan taşları hiçe sayarak bu takıma gönül veren herkese tek  tek teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

Akşehir Belediye Başkanı Dr. Salih Akkaya da yaptığı konuşmada “Bu takıma bu şekilde sahip çıktık mı Allah’ın izniyle sonucu şampiyonluktur.  Onun için “O Sene Bu Sene” diyoruz. Bu konuda ısrarlıyız,   ve inatçıyız. Allah’ın izniyle bu hafta sonu karşılaşacağımız Kırıkkale Büyük Anadolu Spor maçında bunun sonucunu hep beraber alacağız, yürekten inanıyorum. Gerekli özveriyi, gerekli hoşgörüyü hep birlikte göstereceğiz. Ben inanıyorum biz ne yaparsak Akşehir için ve Akşehir Spor için yaparız. Bu sevgimizden dolayıdır. Güzel birleştirici hoş sloganlarla takımımızı destekleyelim ben sizlerden bunu istiyorum, bu vesileyle de  takımımıza tekrar başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”