Son Dakika Haberler

Adana Demirspor-Bandırmaspor maçının ardından

Eklenme Tarihi: 27.02.2021 - 21:57

Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba: "Önümüzde çok ciddi maçlarımız var. Bu karşılaşmalara daha hazır şekilde gidip yukarıda hedeflediğimiz yere gelmemiz lazım" Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri: "Hedefimizden sapmayacağız, sonuna kadar mücadelenin içinde olacağız"

ADANA (AA) - TFF 1. Lig'in 24. haftasında Royal Hastanesi Bandırmaspor'u 2-0 yenen Adana Demirspor'da teknik direktör Samet Aybaba, "Önümüzde çok ciddi maçlarımız var. Bu karşılaşmalara daha hazır şekilde gidip yukarıda hedeflediğimiz yere gelmemiz lazım." dedi.


Aybaba, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.


Takımda eksiklerin bulunduğu ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:


"Galibiyet çok güzel. Moral, motivasyon arttırır. Oynadığımız oyuna bakarsanız çok eksiğimiz var. Her antrenman bizim için önemli, her antrenmanda gelişmemiz lazım. Pozisyona girmekte, oyun içinde bazı bölgeleri kullanmada ve savunmada da sorunlarımız var. Çok eksiklerimiz var ama kaliteli bir oyuncu gurubuna sahibiz. Önümüzde çok ciddi maçlarımız var. Bu karşılaşmalara daha hazır şekilde gidip yukarıda hedeflediğimiz yere gelmemiz lazım."




- Erkan Sözeri'nin açıklamaları




Royal Hastanesi Bandırmaspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri de son 8 günde 3 maça çıktıklarını anımsattı.


Ankara Keçiörengücü maçında da kırmızı kart görmeleri nedeniyle karşılaşmayı 10 kişi tamamladıklarını belirten Sözeri, şu ifadeleri kullandı:


"Adana Demirspor maçında da kırmızı kart gördük ve 10 kişi mücadele etmek zorunda kaldık. 3 gün arayla yaklaşık 75 dakika 10 kişi oynamak kolay değil. Özellikle kaliteli ekiplere karşı. Oyuncularım aslında iyi reaksiyon verdiler. Zaman zaman pozisyonlara girdik. 1-0 geriye düştüğümüzde bile pozisyon yakaladık ama maalesef değerlendiremedik. Maçın tamamında iyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. Oyuncularıma teşekkür ediyorum, gerçekten bir duruş gösterdiler."


Erkan Sözeri, puan alamasalar da sahada karakterli bir oyun sergilediklerini anlatarak, "Artık önümüzdeki maçlara bakacağız. Adana Demirspor ve Samet hocayı tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun, başlangıcı iyi oldu. Onların da yolu açık olsun. Önümüzdeki maçlarda alacağımız puanlar bizi nereye götürecek ona bakacağız. Hedefimizden sapmayacağız, sonuna kadar mücadelenin içinde olacağız. Bu maçları telafi etmeye çalışacağız. Ligi iyi bir yerde bitirmek en büyük hedefimiz. En iyi yer neresi olur ona bakacağız ama güzel hedeflerimiz var." değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”