Son Dakika Haberler

Göztepe Kulübü Başkan Vekili Papatya, Hatayspor mağlubiyetini değerlendirdi:

Eklenme Tarihi: 15.02.2022 - 12:11

"Müsabakanın özellikle ikinci bölümünde ortaya konulan mücadele ve hırsın karşılığı en az 1 puan olmalıydı"

İZMİR (AA) - Spor Toto Süper Lig'de konuk olduğu Atakaş Hatayspor'a 2-1 yenilerek üst üste ikinci mağlubiyetini alan Göztepe'nin kulüp başkan vekili Talat Papatya, 1 puanı hak eden bir mücadele ortaya koyduklarını söyledi.


Papatya, yaptığı açıklamada, sakat ve cezalı oyuncuların çok olduğu bir dönemde Hatayspor'la karşılaştıklarını belirtti.


Deplasmandan puanla dönmeyi hedeflediklerini dile getiren Papatya, "Perşembe günü çok zorlu geçen 120 dakikalık kupa maçının ardından, bu müsabakanın özellikle ikinci bölümünde ortaya konulan mücadele ve hırsın karşılığı en az 1 puan olmalıydı. Umarım eksik oyuncularımız bir an önce aramıza katılır. Yakaladığımız ivme ve kazanma alışkanlığımızı hızlı bir şekilde geri kazanmamız gerekiyor. İnşallah Galatasaray maçı ile bu süreci başlatırız." ifadelerini kullandı.





Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”