Son Dakika Haberler

Galatasaray Liv Hospital-Fenerbahçe Ülker maçından notlar

Eklenme Tarihi: 16.06.2014 - 23:35

Beko Basketbol Ligi play-off final serisinin 6. maçını, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle sadece 14 yaş ve altı çocuklar ile yanlarındaki kadınlar tribünden izledi Galatasaray Kulübü Başkanı Aysal'ın eşi Fani Aysal da kadın ve çocuk taraftarların arasında yer aldı

İSTANBUL (AA) - Beko Basketbol Ligi play-off final serisinde Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker arasındaki 6. maçı, sarı-kırmızılı takımın cezası nedeniyle sadece 14 yaş ve altı çocuklar ile yanlarındaki kadınlar tribünden izledi.  

Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yapılan serinin 4. maçında yaşanan tribün olayları nedeniyle Türkiye Basketbol Federasyonu Disiplin Kurulunun verdiği 2 maçlık seyircisiz oynama cezasının ardından, bu maçta tribünlerde çocuk ve kadın taraftarlar yer aldı. 

Kadın ve çocuk taraftarlar, maç öncesi stat hoparlörlerinden çalınan marşlar eşliğinde yaşadıkları coşkuyla ve yaptıkları tezahüratlarla sarı-kırmızılı ekibe destek verdi. 

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve yönetim kurulu üyeleri de karşılaşmayı protokol tribününden izledi. 

 

- Fenerbahçeli yöneticiler, 104 numaralı blokta

 

Maçta, Fenerbahçe Kulübünü, yönetim kurulu üyeleri Ahmet Özokur, Yalçın Haker ve Serdar Erkan temsil etti.

Sarı-lacivertli yöneticilere, play-off final serisinde bundan önceki iki maçta olduğu gibi yine protokol tribününün yanındaki 104 numaralı blokta yer verildi.   

Abdi İpekçi Spor Salonu'ndaki 4. müsabakada aldığı teknik fauller nedeniyle Ülker Sports Arena'da yapılan 5. maçı tribünden izlemek zorunda kalan Obradovic, cezasını tamamlamasının ardından serinin 6. maçına takımının başında çıktı. 

 

- Fani Aysal maçı tribünde taraftarlarla izledi

 

Kulüp başkanı Ünal Aysal'ın eşi Fani Aysal, karşılaşmayı tribünde kadın ve çocuk taraftarlarla beraber izleyerek tezahürat yaptı. 

Aysal'ın eşinin maç öncesi protokol tribününün karşısındaki bölümdeki 114 numaralı bloğa gelmesi tribünleri de hareketlendirdi. Sarı-kırmızılı atkı sallayıp taraftarların coşkusuna ortak olan Fani Aysal, derbide takıma tribünden destek verdi. 

 

- Geniş güvenlik önlemleri

 

Karşılaşma dolayısıyla, emniyet güçleri salon ve çevresinde geniş güvenlik önlemi aldı. 

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun bahçesinde TOMA'lar ve çok sayıda çevik kuvvet personeli bekletildi. 

Maça basın mensuplarının ilgisi büyük oldu. Türkiye Spor Yazarları Derneğine 110 basın mensubu akreditasyon yaptırırken, gazeteciler yer sorunuyla karşılaşmamak için maçın başlamasından saatler önce salona geldi. 

Bu arada, Türkiye Basketbol Federasyonu Tahkim Kurulu, Galatasaray Liv Hospital'a verilen 2 maç seyircisiz oynama cezasını onadı. 


Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”