Son Dakika Haberler

Galatasaray'ın Antalya kampı başladı

Eklenme Tarihi: 08.12.2022 - 20:49

Dünya Kupası arası nedeniyle Antalya'da kampa giren sarı-kırmızılı ekip, ilk çalışmasını yaptı Yunus Akgün ve Mathias Ross'un tedavisine devam edildi. Gribal enfeksiyonu yeni atlatan Fredrik Midtsjö, ana bölümde takımdan ayrı uygulama gerçekleştirdi Özel program uygulanan Milot Rashica, Emre Taşdemir ve Hamza Akman, takımdan farklı bir sahada çalıştı

ANTALYA (AA) - Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'e 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle verilen arada gerçekleştireceği Antalya kampına başladı.


Öğle saatlerinde Antalya'nın Serik ilçesine bağlı Belek Turizm Bölgesi'ne gelen sarı-kırmızılı ekip, kamptaki ilk çalışmasını yaptı.


Teknik direktör Okan Buruk yönetimindeki idman, ısınma hareketleriyle başladı. İki gruba ayrılan futbolcular, daha sonra top kapma ve pas çalışması üzerinde durdu. Bu sırada Okan Buruk'un yer aldığı gruptaki futbolcuların neşeli tavırları eğlenceli görüntüler oluşturdu. Diğer grupta ise savunma oyuncusu Abdülkerim Bardakcı ile genç oyuncular yer aldı. Tecrübeli stoperin, genç futbolcularla özel ilgilenmesi dikkati çekti.


Antrenmanda daha sonra tek pasa dayalı organizasyonlar yapıldı. Bu sırada Okan Buruk, futbolcularına sık sık uyarılarda bulundu. İdman, dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.




- Yusuf Demir, golleriyle ön plana çıktı




Galatasaray'ın genç oyuncusu Yusuf Demir, attığı gollerle dikkati çekti.


Çalışmanın çift kale bölümünde futbolcuların istekli, hırslı ve keyifli olduğu görüldü. Sarı-kırmızılı futbolcular, yapılan şık hareketler, atılan ve atılamayan gollerden sonra sevinç çığlıkları attı.


Çift kale sırasında gollerin çoğunluğu Yusuf Demir, Bafetimbi Gomis ve Kerem Aktürkoğlu'nun ayağından geldi.




- Sakat futbolcuların durumu




Antrenmana kampa getirilen 6 futbolcu katılmadı.


Sakatlıkları bulunan Yunus Akgün ve Mathias Ross'un tedavisine devam edildi. Milot Rashica, Emre Taşdemir ve Hamza Akman ise otelin içindeki bir başka sahada takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.


Gribal enfeksiyonu yeni atlatan Fredrik Midtsjö, idmanın ilk kısmında takımla çalışırken, ana bölümde kondisyoner eşliğinde özel bir idman gerçekleştirdi.




- Antrenmanı elektrik kesintisi bitirdi




Sarı-kırmızılı ekibin keyifli geçen antrenmanı, elektriklerin gitmesiyle 3 dakika erken bitti.


İdmanın son anlarında çift kale maç sırasında sahayı aydınlatan projektörler söndü. Bunun üzerine futbolcular, üzüldüklerini belirten tepkiler verdi.


Çalışmanın bitmesiyle çift kale maçı kazanan takım, karanlıkta sevinç gösterisi yaptı. Futbolcular takım otobüsüne giderken Bafetimbi Gomis bir süre sahada kalarak koştu.



Kaynak: