Son Dakika Haberler

Fernando Muslera, Tatlısu ailesini evinde ziyaret etti

Eklenme Tarihi: 17.03.2023 - 10:23

Galatasaray'ın yıldız kalecisi Fernando Muslera, KONTV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gören oğlu Emir Tatlısu'yu evlerinde ziyaret etti.

Fernando Muslera, Tatlısu ailesini evinde ziyaret etti
Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray dün akşam saatlerinde Konya'ya geldi. Havalimanında sarı kırmızılı taraftarlar tarafından karşılanan Galatasaray kafilesi, kamp yapılan otele geçerken takımın yıldız kalecisi Fernando Muslera anlamlı bir ziyarette bulundu. Karakteri ve sporculuğu ile taraflı tarafsız herkesin sevgisini kazanan Uruguaylı yıldız, KONTV Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mustafa Tatlısu ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle bir süredir tedavi gören oğlu Emir Tatlısu'yu evlerinde ziyaret etti.
Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanının genç beyinlerinden Emir Tatlısu'yu kucaklayan Muslera, onu iyi görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Tedavi süreci devam eden ve kendisine hayranlığını bildiği Emir'e moral vermek için geldiğini ifade eden Fernando Muslera ''Emir'i iyi gördüm. Bir sonraki ziyareti çok daha sağlıklı olarak onun bize yapacağını düşünüyorum.'' ifadelerini kullandı. 
Tatlısu ailesiyle bir süre sohbet eden Uruguaylı yıldız, Emir ve Ahmet Eren Tatlısu kardeşlerin Galatasaray formalarını imzaladı. Muslera ile buluşmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Emir Tatlısu ise, ziyaret ve forma imzası için Uruguaylı yıldıza teşekkür etti. 


Kaynak: