DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Spor

Fenerbahçe'ye ilk yarı yetti

Eklenme: 02.03.2024 - 20:57

Trendyol Süper Lig'in 28. haftasında konuk olduğu Atakaş Hatayspor'u ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenen Fenerbahçe, maç fazlasıyla kiderliğe yükseldi.

Fenerbahçe'ye ilk yarı yetti
Reklam alanı

Mersin Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada konuk Fenerbahçe, 24. dakikada Osayi-Samuel'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Cengiz Ünder'le 40. dakikada bir gol daha bulan sarı-lacivertli ekip, soyunma odasına 2-0 üstün gitti.

İkinci yarıda ise iki takım da girdikleri pozisyonlardan skor üretemedi. Sahadan 2-0 galip ayrılan Fenerbahçe, puanını 73'e çıkararak maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Kümede kalma mücadelesi veren Atakaş Hatayspor ise 29 puanda kaldı.

Ziraat Türkiye Kupası’nda MKE Ankaragücü’ne elenen Fenerbahçe, bu galibiyetle UEFA  Avrupa Konferans Ligi öncesi moral buldu. Fenerbahçe, Beşiktaş-Glatasaray derbisini beklemeye başladı. 


Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap