Son Dakika Haberler

Fenerbahçe avantajı elde etti

Eklenme Tarihi: 26.07.2023 - 23:20

Fenerbahçe, Zimbru’yu yenerek avantajı kaptı.

Fenerbahçe avantajı elde etti
Sarı-lacivertliler, UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Eleme Turu ilk maçında sahasında Moldova ekibi Zimbru’yu konuk etti. Ülker Stadyumu’nda saat 21.00’de başlayan maçtan 5-0 galip ayrılan sarı-lacivertliler, 2’nci maç öncesi avantajı elde etti. 11’inci dakikada Tadic’in pasında topla buluşan Ferdi Kadıoğlu, meşin yuvarlağı ağlara gönderirken formada yer alan 5 yıldızlı armayı göstererek öptü. Karşılaşmanın 13’üncü dakikasında ise Dzeko’nun pasında topa sahip olan Kent, fileleri havalandırarak takımının 2’nci golüne imza attı. Mücadelenin 61’inci dakikasında ise Dzeko sahneye çıktı. Mert Hakan’ın pasıyla sol çaprazda topla buluşan Dzeko, ceza sahası içinden meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 63’üncü dakikada yeni transferlerden Szymanski sahneye çıktı. Rakiplerinden sıyrılan Polonyalı futbolcu, fileleri havalandırarak takımının 4’üncü golünü kaydetti. 88’inci dakikada ise King, ceza sahasına girdikten sonra yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu: 5-0.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2’nci Eleme Tur ikinci maçı Zimbru'nun ev sahipliğinde 1 Ağustos Salı günü oynanacak. 

KENT, DZEKO VE SZYMANSKI İLK GOLÜNÜ KAYDETTİ
Fenerbahçe’de 5 yeni transfer ilk 11’de görev aldı. Takımın yeni isimlerinden Kent, Dzeko ve Szymanski, golle tanıştı. Mücadelenin 13’üncü dakikasında Dzeko’nun pasında topla buluşan Kent, meşin yuvarlağı rakip filelere gönderdi. Takımının 2’nci golünü kaydeden Kent, sarı-lacivertli formayla ilk resmi maçında golle tanıştı. Mücadelenin 61’inci dakikasında ise sahneye çıkan Dzeko, Mert Hakan’ın pasıyla sol çaprazda buluşarak meşin yuvarlağı filelere gönderdi. Bosna Hersekli futbolcu yeni takımıyla ilk resmi maçında gol atma başarısı gösterdi. Karşılaşmanın 63’üncü dakikasında ise rakiplerini geçen Szymanski, topu ağlarla buluşturdu. Polonyalı futbolcu sarı lacivertli formayla ilk golünü atarken takımının 4’üncü golüne imza attı.

EMRE MOR 11 DAKİKA OYNAYABİLDİ
Sarı-lacivertli ekipte Emre Mor, Zimbru mücadelesinde 11 dakika oynayabildi. Karşılaşmanın 62’nci dakikasında Kent’in yerine oyuna dahil olan Emre Mor, sakatlık yaşadı. Saha içinde tedavisi yapılan Emre Mor, 73’üncü dakikada yerini İrfan Can Kahveci’ye bıraktı.

YENİ TRANSFERLER GÖZ DOLDURDU
Fenerbahçe’nin yeni transferleri Zimbru maçında göz doldurdu. Teknik direktör İsmail Kartal’ın ilk 11’de görevlendirdiği 5 yeni isimden 3’ü gol kaydetti. Karşılaşmadaki performanslarıyla beğeni toplayan futbolcular gol atma başarısı da gösterdi. 13’üncü dakikada Kent, 61’inci dakikada Dzeko, 63’üncü dakikada ise Szymanski, rakip fileleri havalandırdı.

Kaynak: DHA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 1
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”