Türkiye Erkekler Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Konyaspor’un başarılı koçu Emrah Benli, ligin 17. haftasında deplasmanda oynanan ve 85-72 kaybedilen Ankaragücü maçının ardından yazılı bir açıklama yayınladı.
Benli açıklamasında; “Ankaragücü yaptığı takviyelerle ligin iyi takımlarından biri haline geldi. Biz bu maçta iyi basketbol oynayamadık yeteri kadar maçı istemedik. Ayrıca gerekli sertliği de sahaya yansıtmadık. Rakibimiz bu sertliği gösterdi ve evinde haklı bir galibiyet aldı. Takım olarak daha fazla mücadele etmeliyiz” ifadelerine yer verdi.
Konyaspor Basket, 6. sıraya geriledi
Geride kalan sezon Basketbol Süper Lig’den düşen Konyaspor, yeni sezonda inişli çıkışlı bir grafik çizmeye başladı. Şu ana kadar olan süreçte 9 galibiyet ve 8 mağlubiyet alan Potanın Kartalları, 6. sırada kendisine yer buldu. (Hasan Yıldırım)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.