Edin Dzeko'dan, Icardi sorusuna cevap!

Eklenme Tarihi: 28.12.2023 - 21:44

Fenerbahçe'nin takım kaptanı Edin Dzeko, Galatasaray ile oynayacakları Süper Kupa maçı öncesi konuştu. Tecrübeli golcü, Mauro Icardi ile yaşadıkları gerginliğin saha içinde kaldığını söyledi.

Edin Dzeko’dan, Icardi sorusuna cevap!

Süper Lig 2022-2023 Sezonu şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe, Turkcell Süper Kupa maçında karşılaşacak.

 

Yarın saat 20.45'te Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da oynanacak müsabakada hakem Abdulkadir Bitigen düdük çalacak.

 

Fenerbahçe’nin Bosna Hersekli kaptanı Edin Dzeko, karşılaşma öncesi düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

İki güçlü takımın kupa için mücadele edeceğini aktaran Dzeko, “Burada olmak iyi hissettiriyor. Yarın bir Süper Kupa finali oynayacağız. Takım olarak hazır olduğumuzu düşünüyorum. Geçen sene burada Inter ile Milan’a karşı kupa kaldırmıştım. İki güçlü takımın mücadelesi olacak. Umarım Kadıköy’de gösterdiğimiz performanstan daha iyi bir oyun ortaya koyacağız” diye konuştu.

 

"UMARIM KAPTAN OLARAK FENERBAHÇE İLE İLK KUPAMI KAZANIRIM"

Takımın kupayı kazanmak için motive olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “Çok uzun bir kariyere sahibim. Birçok kupa kazandım ve birçok final de kaybettim. Yarın elbette ki kupayı kazanma şansımız var. Umarım kaptan olarak Fenerbahçe ile ilk kupamı kazanırım. 6 aydır iyi bir performans ortaya koyuyoruz. Umarım bu yılı kupayla taçlandırırız. Takım olarak hazırız, bizi neyin beklediğini biliyoruz. Rakibimize de saygı duyuyoruz. Takım arkadaşlarım da neler yapılması gerektiğini iyi biliyor. Umuyorum ki kupayı taraftarlarımıza kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

 

"ICARDI İLE ARAMIZDA PROBLEM VARMIŞ GİBİ YANSITILMAYA ÇALIŞILIYOR AMA ÖYLE DEĞİL"

Tecrübeli futbolcuya Galatasaraylı Mauro Icardi ile Süper Lig'deki derbide yaşadığı gerginlik üzerinden soru yöneltildi. Sadece Süper Kupa ile ilgili soruların kabul edildiği belirtilerek sorunun çevirisi yapılmadı. Icardi ile ilgili sorunun neden çevrilmediğini soran Dzeko, çevirinin yapılmasını istedi.

 

Dzeko, Icardi ile arkadaş olduğunu belirterek, "Bana göre sahada olan şeyler sahada kalmalı. Mauro'yu İtalya'dan tanıyorum. İnsanlar maalesef aramızda bir problem varmış gibi yansıtmaya çalışıyor ama böyle bir şey söz konusu değil. Maç içinde çok fazla duygu vardır. Bu duygularla hareket ederiz. Bu olaylar da futbolun bir parçası. Çünkü her futbolcu kazanmak ister. Sahada olan sahada kalır ve arkadaşlığımız da aynen devam eder." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: DHA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”