Son Dakika Haberler

Dolmabahçe'deki derbi Fenerbahçe'nin

Eklenme Tarihi: 09.12.2023 - 21:36

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe deplasmanda Beşiktaş'ı 3-1 yenerek liderliğini sürdürdü. Sarı lacivertlilere galibiyeti getiren golleri, Dzeko, Tadic ve Szymanski kaydetti.

Dolmabahçe’deki derbi Fenerbahçe’nin

Beşiktaş ile Fenerbahçe kozlarını Tüpraş Stadı'nda paylaştı. Müsabakayı hakem Atilla Karaoğlan yönetti.

 

Dolmabahçe'deki zorlu derbiyi Fenerbahçe kazandı. 3 penaltıdan ikisinin golle sonuçlandığı karşılaşmadan galip ayrılan Fenerbahçe zirve yarışında önemli bir üç puanı hanesine yazdırdı.

 

GOL - 10. dakika ilk gol Fenerbahçe'den. Fenerbahçe'de Edin Dzeko altıpas içinden gelişine yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Mert Günok'un yanından ağlarla buluşturdu. 0-1.

 

GOL - 24. dakika Beşiktaş eşitliği sağladı. Beşiktaş'ta kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Alex Oxlade-Chamberlain yaptığı vuruşla skoru eşitledi. 1-1.

 

GOL - 63. dakika Fenerbahçe yeniden önde. Kazanılan penaltı vuruşu için topun başına geçen Dusan Tadic, yaptığı vuruşla kaleci Mert Günok ve topu ayrı köşelere gönderdi. 1-2.

 

GOL - 90+6. dakika Fenerbahçe farkı ikiye çıkarttı. İsmail Yüksek'in pasıyla topla buluşan Sebastian Szymanski'nin, ceza yayından kaleye gönderdiği şut ağlarla buluştu. 1-3.

 

90+2. dakikada Fenerbahçe'de Tadic'in kullandığı penaltı atışını Beşiktaş kalecisi Mert Günok kurtardı.

 

75. dakikada Beşiktaş'ta Tayfur Bingöl'ün gördüğü kırmızı kart VAR incelemesi sonrası iptal edildi.

 

Konyaspor maçında yok!

Öte yandan mücadelenin 21. dakikasında sarı kart gören Fenerbahçe'de Samet Akaydin, cezalı duruma düştü. Samet, ligin 16. haftasında 17 Aralık Pazar günü oynanacak Konyaspor mücadelesinde yer alamayacak.

 

Fenerbahçe zorlu derbi deplasmanından 3 puanla ayrıldı. Sarı lacivertliler, galibiyet serisini 4 maça çıkarttı.

 

Ligde oynadığı 15 maçta 13 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyetle 40 puana yükselen Fenerbahçe, Galatasaray'ın önünde averajla liderliğini sürdürdü.

 

Trabzonspor mağlubiyeti ve Yukatel Adana Demirspor beraberliğinin ardından üst üste iç sahada VavaCars Fatih Karagümrük'ü 2-1, EMS Yapı Sivasspor'u da 4-1 mağlup eden sarı-lacivertliler ligde yeniden çıkışa geçti.

 

Ezeli rakibi lider Fenerbahçe'ye yenilen Beşiktaş zirve yarışında 14 puan geriye düştü. Siyah beyazlılar, Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı üç lig maçınından ardından kaybetti.

 

Ligde çıktığı 15 maçın 8'ini kazanan, 2'sinde berabere kalan ve 5'inde mağlup olan Beşiktaş, 26 puanda kaldı.

 

Siyah beyazlılar, bu sezon taraftarı önünde Süper Lig'de ilk kez mağlup oldu. Siyah beyazlı ekibin yeni başkanı Hasan Arat da ilk maçında ve ilk derbisinde galibiyet göremedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”