Trendyol Süper Lig’in 25. haftasındaki dev derbide Karşı karşıya gelen Galatasaray ile Fenerbahçe sahadan, 0-0’lık beraberlikle ayrıldı. Ülker Stadyumu’nda oynanan mücadelede sonunda lider Galatasaray puanını 64’e yükseltirken, Fenerbahçe puanını 58’e çıkardı.
Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray ile Fenerbahçe takımları RAMS Park’ta karşılaştı. 5. dakikada Kostic'in sol kanattan içeriye çevirdiği meşin yuvarlağa Sanchez müdahale etti. Lemina'nın uzaklaştırmaya çalıştığı meşin yuvarlak En-Nesyri'nin önünde kaldı. Bu oyuncunun ceza sahası sağ çaprazından yaptığı vuruşta, top üstten auta çıktı.
İki takımın da kontrollü oynadığı ve orta saha mücadelesi şeklinde geçen müsabakanın ilk yarısı golsüz berabere sona erdi.
GALATASARAY 6 PUANLIK FARKI KORUDU
Karşılaşmanın ikinci yarısı da dengeli başlarken en net pozisyon Fenerbahçe’den geldi. 64. Dakikada sağ kanatta topla buluşan Oğuz Aydın, sol ayağıyla ortayı yaptı. Önde yakalanan Muslera, topu güçlükle çeldi. 68. dakikada Fenerbahçe bir kez daha gole yaklaştı. Kullanılan köşe vuruşunda Djiku'nun kafa vuruşunda yaşanan karambolde top Muslera'da kaldı.
Karşılaşmada gol sesi çıkmadı ve maç başladığı gibi sona erdi. Bu sonuçla sarı kırmızılılar rakibiyle olan 6 puanlık farkı korudu. Galatasaray bu berberlikle puanını 64’e Fenerbahçe de 58’e yükseltti.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Okan hoca sorsun bakalım kendine GS nin kaç şutu var fener kalesine?
Korner bile atamadı, geçen sene de şut atamamıştı. Türk hakemleri devreye girmesin de bir görelim bakalım Beşiktaş, Samsun, Eyüp, Trabzon, Göztepe deplasmanlarından nasıl çıkacak. Türk hakemleri maçı rakiplerden alıp galatasaraya vermesinler de adil bir yarış izleyelim bakalım. O zaman herkes kazananı alkışlar insanın midesini bulandırmasınlar bitirdiler Türk futbolunu Avrupada da, yeter artık.
Yorum Yap
Muhittin Böcek hastaneye kaldırıldı
Türk Yatırım Fonu'nun operasyonel faaliyetleri başladı
Konya’da yüksek kesimlerde kar başladı: AKOM’dan sürücülere uyarı
İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kablan, silah kazasında hayatını kaybetti
Dünya Kupası'ndaki maç programımız belli oldu
Konya'nın bu ilçesinde kar yağışı başladı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Venezuelalı mevkidaşı Maduro ile görüştü
Hakan Fidan: Suriyeli olmayan unsurların SDG'den çıkarılmasını istiyoruz
Mevsimin ilk karı yağdı! Antalya-Konya karayolu beyaza büründü
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan: Çok fazla eksiğimiz var, hamle yapamıyoruz
Konya'da polis şüpheli araçtan 4 ruhsatsız tabanca ele geçirdi
Türkiye dünya tarihinde hibrit yörünge motoru uzayda ateşleyen ilk ülke oldu