Son Dakika Haberler

Beşiktaş kafilesi Konya'ya geldi

Eklenme Tarihi: 13.01.2023 - 19:28

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında yarın Konyasporumuz ile karşılaşacak Beşiktaş, Konya'ya geldi.

Beşiktaş kafilesi Konya’ya geldi
İstanbul'dan özel uçakla Konya Havalimanı'na gelen Beşiktaş kafilesini siyah-beyazlı taraftarlar karşıladı.

Taraftarlar, bazı futbolcular ile teknik direktör Şenol Güneş'e çiçek verirken, futbolculardan Cenk Tosun'a da "üçlü" çektirdi.

Beşiktaş kafilesi, daha sonra kentte konaklayacağı otele gitmek üzere takım otobüsüyle havalimanından ayrıldı.


Anadolu kartalı çıkışı arıyor!

Konyaspor Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. 14 Ocak Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak zorlu mücadele, saat 16.00’da başlayacak
 
Konyaspor, Süper Lig’in 19. haftasında Beşiktaş’ı ağırlayacak. Ligin ilk 18 haftalık periyodunda 17 maça çıkan ve bahse konu süreçte 6 galibiyet, 9 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlılar, hanesine yazdırdığı 27 puanla 7. sırada kendisine yer bulmuştu. Beşiktaş ise aynı süreçte çıktığı 16 karşılaşmada 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 29 puan toplayan siyah-beyazlılar, kendisine 5. sırada yer edindi. Konyaspor ile Beşiktaş arasında 14 Ocak Cumartesi günü Konya Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. 

HEM KONYA’DA, HEM DE BEŞİKTAŞ’TA 2’ŞER EKSİK

Kritik karşılaşma öncesinde her iki takımda da eksik oyuncular bulunuyor. Ev sahibi Konyaspor’da kart cezalısı Oğulcan Ülgün ve sakatlığı devam eden İbrahim Sehic, siyah-beyazlılara karşı forma giyemeyecek. Konuk Beşiktaş’ta ise orta saha Salih Uçan kart cezası, kanat Rachid Ghezzal ise sakatlığından dolayı yeşil-beyazlılara karşı görev alamayacak.

BEŞİKTAŞ KONYA’DA TUTUK

Konyaspor’un rakibi Beşiktaş, Mevlana şehrinde oynadığı karşılaşmalarda tutuk kalıyor. Yeşil-beyazlılarla karşılaştığı son 14 Süper Lig maçının sadece 3’ünü kaybeden siyah-beyazlılar, bu mağlubiyetlerin tamamını Konya’da aldı.
 

Kaynak: