DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,10₺
STERLİN : 57,28₺
GRAM : 5.967,53₺
ÇEYREK : 9.818,79₺
CUMHURİYET : 38.958,14₺
Spor

Basketbolda maçın ardından

Eklenme: 01.02.2016 - 20:40

Torku Konyaspor Başantrenörü Bekir: "Anadolu Efes oyunuyla resmen bizi ezdi" Anadolu Efes Başantrenörü Ivkovic: "THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maça odaklandık"

Reklam alanı


KONYA (AA) - Spor Toto Basketbol Ligi 16. hafta karşılaşmasında Anadolu Efes'e 85-52 yenilen Torku Konyaspor'un başantrenörü Aziz Bekir, Anadolu Efes'in oyunuyla kendilerini ezdiğini söyledi.

Bekir, düzenlenen basın toplantısında, maçı kaybettikleri için üzgün olduklarını dile getirdi.

Böyle bir maç olacağını düşünmediklerini belirten Bekir, "Maça iyi hazırlanmıştık. Kendimize göre iyi mücadeleye etmeye çalıştık ancak beklentimiz bu değildi. Daha iyi oynamamız gerekiyordu. Anadolu Efes oyunuyla resmen bizi ezdi. Müsabakadan önce maçı kazanacağız diye düşünmüştük. Sonra rakibimiz bizi tokatladı" diye konuştu.



- Anadolu Efes cephesi



Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic ise Torku Konyaspor karşısında topa sahip olmayı bildiklerini ifade etti.

Torku Konyaspor'un tecrübeli bir takım olduğunu aktaran Ivkovic, "Geleceğe dair planları var. İyi olmak istiyorlar. Biz de oyunumuzla hedefimize yavaş yavaş yaklaşıyoruz. THY Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu maça odaklandık. Yarın bu maça hazırlanmaya başlayacağız" değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap