Son Dakika Haberler

BAL’dan Süper Lig’e

Eklenme Tarihi: 05.04.2023 - 20:49

Konya Şekerspor’un Türk futboluna kazandırdığı isimlerden birisi olan Oğuz Gürbulak, Kontv’ye özel olarak konuştu. Bölgesel Amatör Lig’den Süper Lig’e kadar uzanan bir başarı hikayesine sahip olan Gürbulak, “Konyaspor’u seviyoruz. Keşke orada oynama şansımız olsaydı” dedi

BAL’dan Süper Lig’e
TFF 2. Lig’de yer almasına rağmen döneminde fırtınalar estiren Konya Şekerspor’un Türk futboluna kazandırdığı isimlerden birisi olan Oğuz Gürbulak, Kontv’ye özel olarak konuştu. 12 yıllık bir süreç zarfında Bölgesel Amatör Lig’den Süper Lig’e kademe kademe yükselen başarılı oyuncu, Konya’ya ve Konyaspor’a bakış açısını sadece Kontv ile paylaştı. 

“Biz kaçtık, Konya kovaladı”
Günümüzde Süper Lig ekiplerinden Ümraniyespor’da top koşturan Oğuz Gürbulak, ligin 27. haftasında oynanan Konyaspor maçının ardından konuştu. İlk etapta maçı değerlendiren Gürbulak, “Zor bir maçtı. Güzel oldu. Biz kaçtık, Konyaspor kovaladı. Sonuçta 1 puanı da paylaştık. Yolumuza devam edeceğiz. Konyaspor’a da başarılar” dedi.

“Nasip, kısmet”
Konya ve Konyaspor’a olan bakış açısını da paylaşan Gürbulak, “Konyaspor’u seviyoruz. Keşke biz de orada oynayabilseydik zamanında. Nasip kısmet. Yolumuza devam ediyoruz bakalım. Belli olamaz. Gerçekten nasip” diye konuştu.

Oğuz Gürbulak kimdir?
10 Ağustos 1992 yılında Erzincan’ın Tercan ilçesinde dünyaya gelen Oğuz Gürbulak, küçük yaşlardayken ailesiyle Konya’ya yerleşti.

Konya Şekerspor altyapısında yetişen Oğuz Gürbulak, 2010-11 sezonunda henüz 18 yaşındayken yeşil-beyazlı takımda profesyonel olarak kariyerinde ilk kez TFF 2. Lig ve Türkiye Kupası’nda maçlara çıktı. Takip eden 2011-12 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de yer alan Konya temsilcisi Sarayönü Belediyespor’un yolunu tutan Gürbulak, burada 2 sezon kaldıktan sonra TFF 3. Lig ekiplerinden Manavgat Belediyespor’a transfer oldu. Antalya ekibinde de 2 sezon geçiren Gürbulak, 2015-16 sezonunda 23 yaşındayken yeniden Konya’ya dönerek; Konyaspor ve Konya Şekerspor birleşmesinin ardından pilot takım olan 1922 Konyaspor’da top koşturmaya başladı.

Buradaki performansıyla dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncu, 2 sezon da Konya’da kaldıktan sonra 2017-18 sezonunda TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’un yolunu tuttu. Karadeniz’de 4 sezon kalan Oğuz Gürbulak, 2021-2022 sezonunda yine TFF 1. Lig’de yer alan Ümraniyespor’a transfer oldu. Buradaki ilk sezonunda şampiyonluk yaşayan Gürbulak, kırmızı-beyazlı ekiple birlikte Süper Lig’e yükseldi. Gürbulak, Ümraniyespor formasıyla Süper Lig’de top koşturmaya devam ediyor. 

Haber: Hasan Yıldırım

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 4
  • 0
  • 1
  • 0
  • 1
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”