Bakan Kasapoğlu: İki köklü takımın dostluk mücadelesine ve dayanışmasına şahitlik ettik

Eklenme Tarihi: 13.04.2023 - 10:17

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Beşiktaş ile İspanya temsilcisi Atletico Madrid arasında oynanan hazırlık maçında depremzedeler için ortaya konan bir dayanışmaya şahitlik ettiklerini söyledi.

Bakan Kasapoğlu: İki köklü takımın dostluk mücadelesine ve dayanışmasına şahitlik ettik
Bakan Kasapoğlu, Kahramanmaraş merkezli depremlerin yaralarını sarmak amacıyla Vodafone Park'ta oynanan müsabakanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Spor camiasının depremlerin ardından büyük bir dayanışma örneği gösterdiğini belirten Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Tabii hayatın normalleşmesi ve yaraların sarılması önemli bir süreç. Depremlerin ilk anından itibaren devlet ve millet olarak el ele vermenin ve dayanışmanın en güzel örneklerini ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de dayanışmayı, omuz omuza vermeyi, el birliğiyle bu süreci atlatmayı inşallah hep birlikte sürdüreceğiz. Spor camiamız ilk anlarından itibaren bu dayanışmanın en önemli unsurlarından biri oldu. Ben bu vesileyle tüm spor camiasına şükranlarımı sunuyorum. Tabii spor dostluk demek. Bugün sporun dostluk yönünü çok güçlü bir şekilde hissettik ve hep birlikte şahit olduk. İki köklü takımın dostluk dolu mücadelesine ve bu anlamda depremzedeler için ortaya konan bir dayanışma ve bir organizasyona şahitlik ettik." ifadelerini kullandı.

"Gelirin depremzedelere aktarılması hakikaten takdire şayan bir durum." diyen Kasapoğlu, "Hem Beşiktaş Kulübümüze hem Atletico Madrid'e ve emeği geçen herkese şükranlarıma sunuyorum. Geçtiğimiz günlerde Adıyaman'da ve Kahramanmaraş'ta sporla ilgili yeni projeler başlattık. Spor bu anlamda bir iyileşme unsuru ve bir rehabilitasyon aracı. Sporun bu yönünü, bu süreci yönetmede güçlü bir şekilde değerlendirmeye devam edeceğiz. İnşallah inanıyorum ki daha güzel ve aydınlık günlere yine sporun gücünden de faydalanarak ulaşacağız." diye konuştu.

Ahmet Nur Çebi: "Bırakmam Seni Türkiyem kampanyasında yolumuza devam ediyoruz"
Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, karşılaşmanın bilet satışından elde edilen gelirin deprem bölgesindeki çocuklar için kullanılacak olmasının önemine vurgu yaparak şunları kaydetti:

"Güzel bir futbol seyrettik. Tabii Beşiktaş'ın galibiyeti bize daha da büyük keyif verdi. Biz bu oynanan oyundaki gelirin tamamını deprem bölgesindeki çocuklarımızın ihtiyacı olan okulları yapabilmek adına kullanmak üzere yola çıktık. 'Bırakmam Seni Türkiyem' kampanyasında yolumuza devam ediyoruz. Bu da işin bir parçasıydı. Devletimizden ve milletimizden çok büyük destek görüyoruz. Hükümeti temsil eden Bakanımız da bize eşlik ettiler ve bu gece bizi yalnız bırakmadılar. Kendisine teşekkür ediyorum. Varlıklarıyla bize güç veriyorlar."

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”