Son Dakika Haberler

Avcıoğlu: Teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ediyorum

Eklenme Tarihi: 29.03.2023 - 15:11

TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor’un başkanı Osman Avcıoğlu, ligin 25. haftasında oynanan ve 2-2’lik berberlikle sonuçlanan Çatalcaspor maçının ardından Kontv’ye özel olarak konuştu.

Avcıoğlu: Teknik heyeti ve oyuncuları  tebrik ediyorum
Avcıoğlu, “Her şeyden önce futbolcu arkadaşlarımı, kardeşlerimi kutluyorum. 2-0 gibi bir skordan 2-2’ye gelmek zor. Tek olumsuz nokta rakibimizin 10 kişi kalmasına rağmen biraz daha üzerlerine gitsek galip gelebilirdik. Yine de teknik heyeti ve futbolcu kardeşlerimi kutluyorum. Çatalca da bizim birebir rakibimiz. Bir basamak altımızda yer alıyordu ve üzerimize çıkmaması gerekiyordu. 52 Orduspor maçıyla zor bir periyoda giriyoruz. Ardından Yeni Mersin İdmanyurdu maçı var. İnşallah oradan da iyi sonuçlarla döneceğimize inanıyorum” dedi.

“Aile ortamı kurduk”
Avcıoğlu, “Biz yönetime geldiğimizden bu yana, ‘Bir aile ortamı oluşturacağız’ diye hep söyledik. Çok şükür bunu gerçekleştirdik. Şimdi geriye kalan en büyük problemlerimizden birisi seyirci. Her platformda da ben söylüyorum zaten. Seyircimiz olursa bu takım daha iyi yerlere gelecektir. Biz geldik geleli 8 puan aldık. Daha yenilgi yüzü görmedik. İnşallah da görmeyiz tabi. Bu takım Konya’nın takımı. Evet, maçların oynandığı Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu biraz şehirden uzak. Ama gelinebilecek bir mesafede. Gelinebilir yani buraya. Onun için biz Konya’nın seyircilerinden bizleri desteklemelerini istiyoruz” diye konuştu.

“Çocukların özgüvenleri yerine geldi”
Osman Avcıoğlu, “Bu sezonu bir atlatalım. Güzel bir yerde bitirelim. Çocukların özgüvenleri bir yerine geldi şimdi. Tabii ki sezon sonunda bakacağız. Gelecek sezonla ilgili daha farklı bir takım oluşturma durumuna gidebiliriz. Ama ilk önce bu sezonu bir atlatmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı. (Mustafa Durmuş)

Kaynak: