Anadolu Kartalı Sivas’a hazır

Eklenme Tarihi: 27.05.2023 - 14:36 , Son Güncellenme: 27.05.2023- 14:47

Süper Lig’in 36. haftasında Sivasspor’un konuğu olacak Konyaspor, zorlu karşılaşmanın hazırlıklarında sona geldi. Anadolu Kartalı 29 Mayıs Pazartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak

Anadolu Kartalı Sivas’a hazır
Konyaspor, Süper Lig’in 36. haftasında deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçının hazırlıklarında sona geldi. 22 Mayıs Pazartesi gününden itibaren tempolu bir çalışma döneminden geçen yeşil-beyazlılar, 29 Mayıs Pazartesi günü yapacağı ter antrenmanının ardından konakladığı otelde kampa girerek maç saatini beklemeye başlayacak. Sivasspor ile Konyaspor arasında, 30 Mayıs Salı günü Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanacak karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

Sivas’ın eksikleri üzerinde çalışıldı
Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, Sivasspor’u adeta ezberledi. Ligin 35. haftasını bay geçen yeşil-beyazlı takımda oyuncular uzunca bir süre dinlenme fırsatı bulurken, teknik heyet ise teknik ve taktik analizler için daha çok çalışma fırsatı yakaladı. 

Sivas’a yakın markaj
Konyaspor teknik heyeti, Sivasspor’u yakın markaja aldı. Yeşil-beyazlı analizciler Sivasspor’un Süper Lig’deki Galatasaray ve Türkiye Kupası’ndaki Fenerbahçe maçlarını birebir takip etti. Sivas ekibinin bu zorlu maçlardaki eksik yönlerini belirleyen analiz ekibi, altığı notları teknik direktör Aleksandar Stanojevic ile paylaştı. (Harun Susal)

Kaynak: