Konyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar olan süreçte 4 oyuncuyu kadrosuna katan yeşil-beyazlılar, rotasını 2 bölgeye çevirdi. Peki, bu oyuncular takıma ne zaman katılacak?
Konyaspor’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Süper Lig’in kalan bölümlerinde kâbus görmek istemeyen, Türkiye Kupası’nda ise finale kadar uzanmayı amaçlayan Anadolu Kartalı, kritik bir süreçten geçiyor. Peki, Konyaspor transfer dönemini nasıl değerlendiriyor?
Oyuncular resmen açıklandı
Konyaspor, ara transfer döneminde kadrosuna kattığı oyuncuları resmen açıkladı. Yeşil-beyazlılar sol bek Arif Boşluk, orta saha Sander Svendson, Berkan Kutlu ve sağ kanat Deniz Türüç’ü renklerine bağlarken; transfer sürecinin resmen açılmasıyla birlikte bu transferleri kamuoyu ile paylaştı. Peki, Konyaspor’un yeni rotası ne?
Önce kanat, sonra savunma
Anadolu Kartalı’nın transferdeki rotası da belli oldu. Hem Adil Demirbağ hem de Riechedly Bazoer’in takıma dönmesiyle savunma hattında nefes alan yeşil-beyazlılar, rotasını direkt olarak kanat bölgesine çevirdi. Konyaspor, öncelikli olarak bilekleri sağlam bir sol kanat oyuncusunu takıma kazandıracak.
Takviyeler yabancı olacak
2. Transfer ve Tescil Dönemi’nde şu ana kadar tek yabancı transfer eden Konyaspor, hem sol kanat hem de sol ayaklı sol stoperde yabancı isimleri tercih edecek. Anadolu Kartalı’nda yurt içinde ve dışında çalışmalar devam ediyor. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
demirspordaki yiğite allah için bakın inanılmaz bir cakcuk gücü var doksan dakika basabiliyor kaçırmayın çocuğu siz kaçırırsanız ben alıp götüreceğim evde lazım olur
kesinlikle forvet alınması lazım
stopere konya demirspordan yiğit düşünülebilir efsane çocuk kademe bilgisi ve cakcuk bilgisi üst düzey yazın kenarıya
Umut nayır dan santrafor olmaz hemen takas yapılsın kesinlikle gönderin iyi bir forvet şart
Umut Nayir'ın yerine forvet şart Kramer sakat değilse kiralık sözleşmesinde katı bir hüküm yoksa dönmeli. Umut Nayir ile sezon bitmez dediydi dersiniz.
Artık son gün alırsınız 2 topçu
Yorum Yap
Çiğ süt tavsiye fiyatı belli oldu
Evinde istiflediği giysi yığınlarının arasında ölü bulundu
Suriye Enformasyon Bakanı: Diyalog için tek şart "tek devlet ve tek ordu" çatısıdır
BM'den Suriye'deki çatışmalarda taraflara 10 Mart anlaşmasına uyma çağrısı
Konya'da oto kurtarıcı bariyerlere çarptı: Sürücü yaralandı
Merkez Bankası Başkanı Karahan: Sıkı para politikası duruşu dezenflasyon sürecini güçlendirecek
Suriye ordusu YPG ile çatışıyor! Binlerce sivil bölgeden ayrılıyor: Çok sayıda ölü var
Ünlülere uyuşturucu soruşturmasında 19 şüpheliye tutuklama istemi
TDK, "Türkçe Sözlük" 2025 arama verilerini paylaştı
DMM: Sosyal Konut Projesi'nde ilan edilen şartlarda bir değişiklik olmadı
AK Parti Genel Sekreteri İnan'dan CHP Genel Başkanı Özel'e tepki
Malezya Başbakanı Enver: Türk sanayisinin bilim ve sanayi konusundaki kapasitesine inanıyoruz
Haber Ara