Son Dakika Haberler

Anadolu Kartalı’nda Fenerbahçe mesaisi

Eklenme Tarihi: 25.08.2022 - 17:45

Konyaspor, Süper Lig’in 4. haftasında Eskişehir’de oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligdeki ilk galibiyetini geride kalan hafta İstanbulspor karşısında alarak puanını 5’e yükselten yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.

Anadolu Kartalı’nda Fenerbahçe mesaisi
Konyaspor, Süper Lig’in 4. haftasında Eskişehir’de oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Sezona Ankaragücü ve Başakşehir karşısında aldığı golsüz beraberliklerle başlayan Anadolu Kartalı, 3. haftada deplasmanda karşılaştığı İstanbulspor’u 4-0 gibi net bir skorla geçerek sezonun ilk 3 puanına ulaşmıştı. Yeşil-beyazlılar, 4. haftada oynanacak Fenerbahçe maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor. Konyaspor ile Fenerbahçe arasında 29 Ağustos Pazartesi günü oynanacak zorlu karşılaşma, Eskişehir Yeni Stadyum’da saat 19.15'te başlayacak. 

Hazırlıklar neşeli sürüyor
Anadolu Kartalı’nda Fenerbahçe maçının hazırlıkları neşeli bir şekilde sürüyor. Teknik direktör İlhan Palut ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri'nde gerçekleşen antrneman, ısınma hareketleri ile başladı. 6'ya 4 top kapma ile devam eden antrenman, dayanıklılık koşusu ve dar alanda oyun ile sona erdi. 

Yeşil-beyazlılar, taktik çalışıyor
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Fenerbahçe maçında sahaya yansıtacağı taktiği de oyuncularına çalıştırmaya başladı. Dün saat 17.30'da Kayacık Tesisleri’nde çalışan Anadolu Kartalı, savunma ağırlıklı taktik antrenmanla günü tamamladı. Yeşil-beyazlılar, bugün de hücum varyasyonları üzerinde duracak. (Mustafa Durmuş)

Kaynak: