Son Dakika Haberler

Anadolu Kartalı’nda eksikler ne zaman dönüyor?

Eklenme Tarihi: 21.09.2022 - 17:38 , Son Güncellenme: 21.09.2022- 17:46

Konyaspor, sezon başından bu yana sakatlık problemlerinden dolayı birçok oyuncusundan faydalanamadı. Yeşil-beyazlılarda 5 futbolcu, çeşitli zaman dilimlerinde çeşitli sakatlıklar yaşadı. Oyuncuların tedavi süreçlerinin ne zaman sona ereceği ve ne zaman takıma katılacakları merak konusu oldu.

Anadolu Kartalı’nda eksikler ne zaman dönüyor?
2022-2023 sezonunda Süper Lig’e fırtına gibi bir başlangıç yapan Konyaspor, hiç beklenmedik sürpriz sakatlıklarla karşılaştı. Yeşil-beyazlı takımda 5 futbolcu, çeşitli zaman dilimlerinde çeşitli sakatlıklar yaşadı. Bu oyuncuların tedavi süreçlerinin ne zaman sona ereceği ve ne zaman takımla birlikte antrenmanlara katılacakları merak konusu oldu.

Açılışı Oğulcan yaptı
Konyaspor’un orta saha oyuncularından Oğulcan Ülgün, bu sezon ilk sakatlanan isim oldu. Sezon başında yapılan hazırlık kampında sakatlanan Ülgün, gelinen son noktada sakatlığını atlatsa da maç eksikliğinden dolayı forma şansı bulamıyor.

Amilton da kervana katıldı
Anadolu Kartalı’nın bu sezonki kadro planlamasında yer almayan kanat oyuncusu Amilton, sakatlık yaşayan diğer bir oyuncu oldu. Yeşil-beyazlı kulübün satış listesinde yer alan 33 yaşındaki futbolcu, sezon öncesinde UEFA Konferans Ligi ön eleme turlarında ve Süper Lig’in ilk 2 haftasında forma şansı bulmuştu. Akabinde beklenmedik bir sakatlık yaşayan Brezilyalı futbolcu, satış listesinden çıkartıldı. Konyaspor kadrosunda yer alan Amilton’un tedavisinde son periyoda gelindiği öğrenildi.

Listeyi Michalak takip etti
Yeşil-beyazlı takımda hızıyla ön plana çıkan kanat oyuncusu Konrad Michalak, sakatlar kervanına katılan diğer bir isim oldu. Süper Lig’in 3. haftasında deplasmanda oynanan İstanbulspor maçında sakatlanan Polonyalı futbolcu akabinde oynanan 4 maçta forma şansı bulamadı. Michalak’ın tedavisine devam ediliyor.

Muric sürprizi
Konyaspor’un yeni transferlerinden Robert Muric, beklenmedik bir sakatlık yaşayarak adını listeye ekledi. Amilton ve Konrad Michalak’ın sakatlıklarının ardından tüm gözleri üzerine çeken Muric, beklenmedik bir uyruk gerilme sakatlığı yaşadı. Hırvat oyuncunun 2 Ekim’de Konya’da oynanacak Ümraniyespor maçına yetiştirilmeye çalışıldığı öğrenildi.

Son fire Endri 
Jeneriklik golleriyle ön plana çıkan Konyasporlu Endri Çekiçi, sakatlar kervanına katılan son isim oldu. Süper Lig’in 7. haftasında deplasmanda oynanan Galatasaray maçında sakatlanarak oyundan çıkan Çekiçi’nin büyük bir problemi olmadığı kaydedildi. (Hasan Yıldırım)

Kaynak:

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • 1
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”