Son Dakika Haberler

Anadolu Kartalı’nda Adana hazırlıkları başladı

Eklenme Tarihi: 11.04.2023 - 17:47 , Son Güncellenme: 11.04.2023- 18:01

Konyaspor, Süper Lig’in 30. haftasında oynanacak Adana Demirspor maçının hazırlıklarına başladı.

Anadolu Kartalı’nda Adana hazırlıkları başladı
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde topbaşı yapan yeşil-beyazlılar, günü yenileme antrenmanı yaparak değerlendirdi

Konyaspor’da izin sona erdi. Normal fikstürde Süper Lig’in 29. haftasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşılaşması gereken yeşil-beyazlılar, deprem nedeniyle Gaziantep ekibinin ligden çekilmesinin ardından haftayı bay geçecek.

Anadolu Kartalı, Süper Lig’in 28. haftasında 7 Nisan Cuma günü Konya’da oynanan Antalyaspor maçının ardından 3 günlük izne ayrılmıştı.

Yeşil-beyazlılar, yenileme çalışması yaptı
Anadolu Kartalı haftanın ilk antrenmanını gerçekleştirdi. Teknik direktör Aleksandar Stanojevic ve yardımcıları nezaretinde Kayacık Tesisleri’nde topbaşı yapan yeşil-beyazlılar, günü yenileme antrenmanı yaparak değerlendirdi. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, daha sonra pas oyunuyla devam etti.

Taktik antrenmanlar başlıyor
Teknik direktör Aleksandar Stanojevic, yardımcılarıyla birlikte Adana Demirspor’u mercek altına aldı. Adana ekibinin savunmada ve hücumda neler yapabileceğini çözen Sırp teknik adam, rakibinin alternatif hücum varyasyonları da dahil önüne geçmek için mücadele edecek. Stanojevic, oyuncularıyla bireysel ve toplu olarak toplantılar gerçekleştirecek. 
 

Kaynak: