Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Konya’daki ilk etap kampını tamamlayarak Erzurum’a geçti. 10 günlük yoğun programda taktik çalışmalar ön planda olacak; yeşil-beyazlılar, hazırlık maçlarıyla eksiklerini belirleyecek.
Konyaspor’da Erzurum kampı başladı! Çetin geçecek 2025-26 sezonu öncesinde 30 Haziran’da Konya’da toplanan yeşil-beyazlılar, 1 Temmuz Salı günü itibariyle ilk etap Konya kampına start vermişti. Süreci ağırlıklı olarak sağlık raporları ve sportif testlerle geride bırakan Konyaspor, 6 Temmuz itibariyle de kampını noktalamıştı.
Erzurum’daki program belli oldu
Konyaspor’un Erzurum kampındaki programı da belli oldu. Yeni sezon için tempolu bir şekilde çalışan Anadolu Kartalı, 10 günlük periyodu taktik antrenmanlar üzerine kurguladı. Konyaspor, yine Erzurum kampı bünyesince hazırlık maçları da oynayarak eksiklerini net olarak analiz edecek. (Büşra Üstündağ)
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.