Son Dakika Haberler

Ahmet-Abdülkerim ikilisi stoper tandeminin değişmezi oldu

Eklenme Tarihi: 30.05.2021 - 14:10 , Son Güncellenme: 30.05.2021- 15:05

Konyalı futbolcu Abdülkerim Bardakcı ile bu sezon başında Galatasaray’dan transfer edilen Ahmet Çalık, Konyaspor’un stoper tandeminde değişmez isim oldu. İkili 23 maçta görev alırken, 7 maçta duvar örerek gole izin vermedi.

Ahmet-Abdülkerim ikilisi stoper tandeminin değişmezi oldu
Süper Lig ekiplerinden Konyaspor’un stoper tandemini oluşturan Ahmet Çalık-Abdülkerim Bardakcı ikilisi, bu sezon yeşil-beyazlı takımda en çok görev alan ikili oldu. İsmail Kartal döneminde 10 maç, İlhan Palut döneminde ise 13 maçta görev alarak toplamda 23 maça çıkan ikili, 7 maçta rakiplere karşı duvar örerek kalelerinde gole izin vermedi. Ahmet-Abdülkerim ikilisinin oynadıkları maçlarda ise Konyaspor kalesinde 24 gol gördü.

ADİL-ABDÜLKERİM İKİLİSİ, 7 MAÇTA GÖREV ALDI

Stoper tandeminde en çok görev alan diğer ikili ise Adil Demirbağ-Abdülkerim Bardakcı ikilisi oldu. İsmail Kartal döneminde 4, İlhan Palut döneminde 3 maçta görev alan ikili, kalelerinde ise 12 gol gördü. Adil-Abdülkerim ikilisi, 2 maçta da kalelerini gole kapattı.

ADİL-UĞUR-ABDÜLKERİM 3’LÜSÜ, 3 MAÇTA BİRLİKTE OYNADI

Konyaspor’un stoperlerinden Adil Demirbağ, Uğur Demirok ve Abdülkerim Bardakcı, İsmail Kartal döneminde 3 maçta 3’lü stoper olarak görev aldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor, MKE Ankaragücü ve Sivasspor maçlarında 5’li savunmanın göbeğinde oynayan 3’lü, 1 maçta kalelerini gole kapatırken, Ankaragücü’nün 4, Sivasspor’un ise 2 golüne engel olamadı. Ahmet Çalık, Adil Demirbağ ve Abdülkerim Bardakcı 3’lüsü de, İlhan Palut döneminde Antalyaspor’a karşı 5’li savunmanın göbeğini oluşturmuştu.

STOPERDE 5 FARKLI 2’Lİ OYNADI

Uğur Demirok-Abdülkerim Bardakcı 2, Marin Anicic-Uğur Demirok, Marko Jevtovic-Ahmet Çalık, Marin Anicic-Abdülkerim Bardakcı ve Adil Demirbağ-Ahmet Çalık ikilileri de 1’er maçta birlikte görev aldı.

Haber: Hasan Yıldırım

Kaynak: