Son Dakika Haberler

Abdullah Avcı: Fenerbahçe dosyasını kapattık, Konyaspor’a odaklandık

Eklenme Tarihi: 07.11.2023 - 12:59

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, “Fenerbahçe dosyasını kapattık. Fenerbahçe maçının geri bildirimini yaptık. Bütün konsantrasyonumuzu ve son süreçte yakaladığımız enerjiyi Konyaspor maçına yansıtmayı istiyoruz” dedi.

Abdullah Avcı: Fenerbahçe dosyasını kapattık, Konyaspor’a odaklandık
Süper Lig’in 12’nci haftasında sahasında Konyaspor’u konuk etmeye hazırlanan Trabzonspor’da müsabakanın hazırlıkları sürüyor. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde saat 11.30’da yapılan idmanın yarım saatlik bölümü basına açık olarak gerçekleşti. Teknik direktör Abdullah Avcı da idman öncesinde basın mensuplarına açıklama yaptı.

AVCI: FENERBAHÇE DOSYASINI KAPATTIK
Fenerbahçe maçını geride bıraktıklarını ve Konyaspor maçına odaklandıklarını söyleyen Avcı, “Her şey çok iyi ve çok güzel. Dün son toplantımızı yaptık. Fenerbahçe dosyasını kapattık. Fenerbahçe maçının geri bildirimini yaptık. Bütün konsantrasyonumuzu ve son süreçte yakaladığımız enerjiyi Konyaspor maçına yansıtmayı istiyoruz. Bunu yansıtabilmek için en büyük desteğimiz Cuma akşamı bütün taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Biz onlar olduğu sürece çok daha iyisini yapıyoruz. Onlar geçen hafta yoktu ama her yerde enerjisini hissedebiliyorduk. Artık fiilen içinde olmalarını, milli takım arasına girerken yakaladığımız bu ivmeyi onların katkısıyla daha iyi yere çekmeyi arzuluyoruz. Yine her beraber, taraftarımızla birlikte iyi bir oyun, iyi bir mücadele, Trabzon’a yakışır, baskılı oynayan, sayısal olarak rakipten daha fazla her yerde bulunan bir takım olmak istiyoruz. Umarım bunun karşılığını her yerde alarak devam etmek istiyoruz” dedi. 

“KAZIM KOYUNCU’NUN ŞARKISIYLA VEDA ETMİŞTİM”
Avcı, hayatını kaybeden Karadenizli sanatçı Kazım Koyuncu’yu da anarak, “Bugün Kazım Koyuncu’nun doğum günü. Tanışmak kısmet olmadı ama şarkıları Trabzon şehri ve Trabzonspor için çok önemli. Buradan ayrılırken de onun şarkısıyla veda etmiştim. Nur içinde yatsın, onu da bugün hatırlamış olalım, aklıma geldi" diye konuştu.

HÜSEYİN KISMİ ÇALIŞMA YAPTI
Avcı’nın açıklamaları sonrasında bordo mavili oyuncular, çalışmalara başladı. İdmanda; sağ arka adalesinde kas yaralanması yaşayan Hüseyin Türkmen kısmı çalışma yaparken bireysel çalışmalarını ayrıca sürdürdü.

6 OYUNCU KATILMADI
Sağ kasık bölgesinde kas yaralanması yaşayan Tonio Teklic, tedavisi süren Mislav Orsic, sol kasık bölgesinde kas spazmı yaşayan Umut Bozok, sağ alt adalesinde kas spazmı yaşayan Eren Elmalı, sağ arka adalesinde ağrı hisseden Dimitrious Kourbelis ve sağ dizinde ağrı hisseden Taxiarchis Fountas idmana çıkmadı.

Karadeniz ekibi, çalışmalarına yarınki idmanla devam edecek.

Kaynak: DHA

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün
  • Kalp

Yorumlar

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”