DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,13₺
STERLİN : 57,42₺
GRAM : 6.015,69₺
ÇEYREK : 9.884,78₺
CUMHURİYET : 39.220,47₺
Spor

A Milli Takım Konya'da maça çıkacak!

Eklenme: 21.09.2023 - 21:01 Güncelleme: 21.09.2023 - 21:17

A Milli Futbol Takımımızın Euro 2024 Elemelerinde oynayacağı Letonya müsabakası Konya'da oynanacak. Daha önce Adana'da oynanacağı duyurulan karşılaşmanın, Yeni Adana Stadı'nın zemin probleminden ötürü Konya'ya alındığı öğrenildi. Öte yandan AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımın gizemi çözülmüş oldu.

A Milli Takım Konya'da maça çıkacak!
Reklam alanı
A Milli Futbol Takımının 15 Ekim 2023'te oynayacağı Letonya karşılaşmasının Yeni Adana Stadı'nda oynanacağı duyurulmuştu.

Yapılan incelemeler sonucunda Yeni Adana Stadı'nın zemin problemi olduğu için karşılaşmanın Konya'da oynanmasına karar verildiği öğrenildi.

Gizemli paylaşımın nedeni belli oldu!
​AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan'ın sosyal medya hesabından "Konya yine coşacak! Ülkeyi coşturacak..." paylaşımı ve daha sonrası Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ın "Bayrakları hazırlayalım arkadaşlar" paylaşımına yorumlar yağmıştı.

Gizemli paylaşımda bazı kullanıcılar Milli Takımın Konya'da oynayacağın tahmininde bulundu. Bununla birlikte alınan haber Başkan Altay ve Mehmet Baykan'ın paylaşımındaki sırrı çözmüş oldu.
KONYA 7 MAÇTA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
Konya, A Milli Futbol Takımımıza 6'sı resmi olmak üzere toplam 7 maçta ev sahipliği yaptı. Ay yıldızlılarımız, bu maçlardan 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken 1 müsabakadan da yenilgiyle ayrıldı. İlk kez 3 Eylül 2015 tarihinde 2016 Avrupa Şampiyonası Elemelerinde Letonya maçını Konya'da oynayan A Millilerimiz bu karşılaşmadan 1-1'lik beraberlikle ayrılmıştı. Daha sonra 6 Eylül 2015'te bu kez Hollanda'yı Konya'da konuk eden Ay Yıldızlılarımız bu maçı 3-0 gibi farklı bir skorla kazanmayı başarmıştı. A Milli Takımımız, 13 Ekim 2015 tarihinde ise İzlanda'yı Konya'da konuk etmiş ve Selçuk İnan'ın tarihi frikik golü sonrası maçı 1-0 kazanarak adını Euro 2016 Gruplarına yazdırmıştı.

Kaynak: Haber Merkezi

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 46
❤️ 6
😊 2
😡 6
👎 6
😂 3
😢 2
😲 2
Toplam 73 tepki

Yorumlar

  • Abdullah Koçak 817 gün önce

    İzlanda maçındaydık, kupaya Konya\'dan uğurlamıştık, milli takımı, bu maça da gideriz inşallah

  • Halil 818 gün önce

    Konya stadının zeminide iyi değil. Hazır konu açılmışken; bizim stad ta ve diğer stadlarda ne oluyorda zemin böyle bozulup duruyor?

  • Metehan 819 gün önce

    Bileti bedava yapsalar gene gelmişsiniz bu seferde dersinizki dolmuş paramizida verin dersiniz en iyi siz evde oturun

    • Recep 818 gün önce

      Baba parasıyla konuşmak kolay metehan

  • Konyalı 819 gün önce

    Spor camiasından kimin düğünü var ki

  • Turan 819 gün önce

    Maça gidecek parayı bulabilirsek karnımızı zor doyuruyoruz biletleri bedava yapsınlar

  • Dursun Sağbek 819 gün önce

    ya gonya stadının zeminide patlarsa o zaman garamanda oynansın saygılar...

Yorum Yap