Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tanju Özcan: Seçimden sonra Kemal Kılıçdaroğlu'nun gerçek yüzü ortaya çıktı

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Yüksek Disiplin Kurulu tarafından 20 Temmuz’da partisinden ihraç edileceğini belirterek, “19 Temmuz’da istifa edebilirim. Ama arkadaşlarımızla bu konuyu görüşüyoruz. Ona göre karar vereceğim. İstifa mı ederim durup bekler miyim buna karar vereceğiz. Bundan sonra bağımsız olarak yoluma devam edeceğim” dedi.

Tanju Özcan: Seçimden sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun gerçek yüzü ortaya çıktı
Bolu’dan Ankara CHP genel merkezine başlattığı ‘Değişim ve Adalet’ yürüyüşünü tamamlayan Tanju Özcan, görevine döndü. Belediye binasında basın toplantısı düzenleyen Özcan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nu diktatör olduğunu aktaran Özcan, “20 milletvekili 10 Aralıkçılara ver onlarda bir grup kursunlar. 20 milletvekili Sorosçulara ver onlarda grup kursunlar. 20 milletvekili Hisarcıklıoğlu’na ver onlar da grup kursunlar. Bir de zenginlerin grubu olsun liboşlar grubu. Birkaç tane de HDP’li kardeşlerine ver. Onlarda Apocular ve Kandilciler diye ikiye bölünsünler. Benim önerilerim bunlar. Hala elinde milletvekili kalırsa biz de grup kurarız. Seçimden sonra Kemal Bey’in gerçek yüzü ortaya çıktı. Demokrat olmadığını ben biliyordum. Benim açımdan şaşırtıcı değil. Ama bu kadar diktatör olabileceğini, koltukta kalmak için bu kadar yüzsüzce davranabileceğini ben bile inanmıyordum. Kendisini yakından tanıyan insanlardan bir tanesi olarak” diye konuştu.

'EREN ERDEM TROL BAŞI, İLKOKUL 2 TERK'
CHP’li Eren Erdem’i de eleştiren Özcan, açıklamalarına şöyle devam etti:
Özcan, Eren Erdem’i eleştirerek, “Bak o yanına sağ kolun diye aldığın yol yürüdüğün insanlara dikkat et.  Eren Erdem trol başı, ilkokul 2 terk. Şu anda bizim yöneticimiz. Belediyeye gelse sözleşmeli olarak işe alamam adamı. Öyle bir adam 2018’de ne demiş, Kemal Bey’i istifaya davet eden tweet atmış.  ‘2920 gündür genel başkansın’ demiş. ‘9 seçim kaybettin. Yüzde 25 barajına takılıp kaldın, oysa cumhurbaşkanı adayı yüzde 30’u geçti. İstifa etmen lazım.’ Eren efendi o seçimin üzerine 2 seçim daha kaybetti, 11 oldu bu. Daha trol başı olarak seni atamadan önce 2 seçim öncesinde bu genel başkana küfür ediyordu. İşte genel başkanın yürüdüğü adamlar bunlar.”

“ATATÜRKÇÜ OLDUĞUM SÜRECE BANA HUZUR VERMEYECEK”
Partisi tarafından 20 Temmuz’da ihraç edileceğini vurgulayan Özcan, “Arkadaşlarla da konuşuyorum, onlar da ‘Bırak, o zevki tatsınlar’ diyorlar. Atatürkçülerin partiden nasıl atıldığını tarih yazsın, o yüzden bırak atsınlar diyorlar. İstişare edeceğim, karar vereceğim. Hangisi doğruysa. Ama Kemal Kılıçdaroğlu ile bizim artık aynı çatıda siyaset yapabilme şansımız zaten kalmadı. Çünkü Kemal Kılıçdaroğlu ben Atatürkçü olduğum sürece bana huzur vermeyecek. Şu anda Cumhuriyet Halk Partisi’nde Atatürkçüler istenmiyor. İşte direnmeyenlerin sonu da böyle oluyor. İstifamı ederim yoksa ayın 20’sini mi beklerim. Genel eğilim nasıl olursa ben hepsine varım. Arkadaşlarımızla bu konuyu görüşüyoruz. Ona göre karar vereceğim. CHP’den atıldıktan sonra bağımsız olarak yoluma devam edeceğim”dedi.

Kaynak: DHA

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 0
  • 0
  • 1
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • YM
    Yerli milli Konyalı
    288 gün önce

    Biz önceden de biliyorduk...

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (1)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English