Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Tahir Akyürek: Belediyeyi almakla, iktidar olmakla iş bitmez hedefimiz çok büyük

​Konya Sivil Toplum örgütlerinin gerçekleştirdiği ve her ay düzenlenen "Bir konu bir konuk" programına Konya Ak Parti Milletvekili Tahir Akyürek ve Milletvekili adayı Latif Selvi konuk oldu.

Tahir Akyürek: Belediyeyi almakla, iktidar olmakla iş bitmez hedefimiz çok büyük
Karatay Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşen program için Aziziye Kültür merkezinde gerçekleşti. Program Konya Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Başkanı Adem Ceylan’ın selamlama konuşmaları ile başladı. Selamlaşmanın ardından kelamların en doğrusu diye söz ettiği Kuran-ı Kerim tilavetiyle devam etti.
"Böyle bir ihtiyaçtan doğduk"
Daha sonra kürsüye çıkan ve  Sivil Toplum örgütünün kuruluş amacına değinen  AK Parti Milletvekili Adayı Latif  Selvi şunları aktardı: "Sivil dediğimiz şey insanı vicdanındaki hakikatin yansımasıdır. Bazen birilerini uyarmamız icap eder. Toplumda bizim için anlam ifade eden okullarımızda inancımıza dair, vakıflarımızın faaliyetlerine dair, toplumda bizim için anlam ifade eden inanç ve kültüre dair açmış olduğu savaşta toplumsal insiyatif almamız gerekiyordu. Böyle bir ortamda kurulduk. Birlikte hareket edebileceğimiz çok ciddi alanlar vardı. Birlikte hareket ettik. Bir araya gelmeliyiz dedik ve geldik böyle ihtiyaçtan doğduk, kurulduk" 

"Belediyeyi almakla, iktidar olmakla iş bitmez hedefimiz çok büyük"
"Belediyeyi almakla, iktidar olmakla iş bitmez hedefimiz çok büyük." diyen Ak Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek şunları söyledi: Umutları azaldıkça sertlikleri artıyor. Dirençleri artıyor. vesayet dönemine dönmek imamesi dağılmış bir toplum olan islam imamesinin umudunu kaybetmemesi duruşu kaybetmemesi gerekiyor . Belediyeyi almakla İktidar olmakla iş bitmez
yaşanabilir bir Konya; Konya gibi Türkiye, Türkiye gibi bir dünya hedefimiz var. Hedefimiz çok büyük kendimizden başlayarak bütün zulümleri kaldırma sorumluluğumuz var. Ayakta kalmalı çalışmalarımızı hedeflerimizi artırmalıyız"

Program, STK temsilcilerinin dilek, temenni ve soruları ile devam etti.Daha sonra kürsüye çıkan katılımcılar ile birlikte hatıra fotoğrafı çekilerek program sona erdi.


Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 1
  • 2
  • 20
  • 9
  • 0
  • 14
  • 2
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English