Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı, Konya’nın Bozkır ve Doğanhisar ilçesinde seçim çalışmalarına katılarak Bozkır Belediye Başkan Adayı Sadettin Saygı ile Doğanhisar Belediye Başkan Adayı Savaş Özdemir’e destek istedi.
Bozkır’ın Hamzalar, Armutlu, Dereiçi, Söğüt ve Üçpınar mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Kalaycı ve beraberindekiler, sorunları dinledi. Kırsal mahallelerin merkez mahallelerdeki hizmetlerin aynısını aldığını ve bu hizmetlerin getirilmesinde Konya Büyükşehir Belediyesinin önemli katkılar sunduğunu kaydeden Kalaycı, “Hizmetlerin aksamadan gelmesi için büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesinin uyumlu olması gerekir. İlçenin daha fazla yatırım alabilmesi için büyükşehir belediyesinin desteği gerekir. Belediyelerle merkezi hükümetin uyumuda önemli” dedi.
"Muhalefetin yaptığı şey koltuk kavgası"
Kalaycı, muhalefeti de eleştirerek, belediye başkanlarının verdikleri seçim vaatlerini hatırlamadığını dile getirdi. Kalaycı, “Muhalefetin yaptığı şey koltuk kavgası. Bunu geçen seçimde gördük ve bütün foyaları ortaya çıktı. Şimdi de birbirlerine düştüler. Hakaretler havada uçuşuyor. CHP, PKK’nın uzantısı DEM’in kontrolüne girmiş durumda. Vatanına milletine sadık olan kimse bunların yaptığını kabul etmez. Bunların Atatürk ile de bir bağı kalmamış durumda. Vaatlerini hatırlamayan belediye başkanları var” diye konuştu.
"Bizde Cumhur İttifakındanız"
Doğanhisar ilçe merkezinde düzenlenen mitingde konuşan Kalaycı, Cumhur İttifakı’nın AK Parti ve MHP’den oluştuğunu hatırlatarak, bu iki partinin dışında seçmenden oy isterken ‘Bizde Cumhur İttifakındanız’ diyen diğer partilerin adaylarına itibar edilmeyerek inanılmamasını istedi.
Kaynak: Haber Merkezi
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
ismet algı yapma yeniden refah
Yeniden refahın adayı köseoğlunu desteklemek istedikfakat Erbakan kendi arasında havaya girmiş cehepeye destek olmak yolunda çabası olunca onlardan desteğimizi çekip Ak parti adayını destekliyeceğiz belediyeciler olarak oyumuz ak partiye
Yeniden refah inadına cumhur ortaklarına oy yok.
Yorum Yap
Trafikte suikast! 1 kişi öldü: 4 ilde 9 kişi gözaltına alındı
Konya'da hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı: 8 yaralı
Hamas: Kudüs'te yeni yerleşim birimi kurması İsrail'in uzun siciline işlenen yeni bir suç
Kız arkadaşı tarafından çalılıkların arasında ölü bulundu
Konya'da park halindeki otomobilde yangın çıktı
Konya’da 3 katlı binada yangın
Konya'da "Birlikte Gülen Çiftler Daha Uzun Yaşar" semineri düzenlendi
Bakan Tunç, hakim ve savcı yardımcılığı sınavına girecek adaylara başarılar diledi
Soykırımcı İsrail'den, Batı Şeria'da taş atan Filistinlileri öldürme emri
8 öğrenciye cinsel istismarda bulunan öğretmene 65 yıl hapis cezası
Öğretmen affetti yönetim affetmedi! Öğretmenlerine zorbalık yapan ve dalga geçen 5 öğrenci okuldan atıldı
ASELSAN'dan NATO üyesi ülkeye ihracat: 410 milyon dolarlık imza
Haber Ara