DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Siyaset

İçişleri Bakanı Soylu'nun dayısı Samsun'da son yolculuğuna uğurlandı

Eklenme: 29.03.2021 - 13:13

Cenazeye Bakan Süleyman Soylu da katıldı

Reklam alanı

SAMSUN (AA) - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 79 yaşında yaşamını yitiren dayısı Selami Reis'in cenazesi, Samsun'da toprağa verildi.


Selami Reis'in hastaneden alınan cenazesi, Bafra ilçesine bağlı Darboğaz Mahallesi'ndeki evinin önüne getirilerek helallik alındı.


Cenaze, daha sonra İl Müftüsü Seyfullah Çakır'ın, Alireisoğlu Kabristanlığı'nda kıldırdığı cenaze namazının ardından aynı yerde toprağa verildi.


İçişleri Bakanı Soylu ve Reis'in yakınlarının yanı sıra cenaze törenine, İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Valisi Zülkif Dağlı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, milletvekilleri, belediye başkanları ve vatandaşlar katıldı.


Bafra ilçesinde yaşayan Selami Reis, bir süredir tedavi gördüğü Samsun'daki hastanede dün hayatını kaybetmişti.



Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap