DOLAR : 42,86₺
EURO : 50,36₺
STERLİN : 57,44₺
GRAM : 6.010,88₺
ÇEYREK : 9.888,38₺
CUMHURİYET : 39.234,81₺
Siyaset

HDP'li Semra Güzel'in fezlekesi TBMM'de

Eklenme: 12.01.2022 - 10:36 Güncelleme: 12.01.2022 - 11:01

Teröristle çekilmiş fotoğrafları basına yansıyan HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle düzenlenen fezleke TBMM'ye ulaştı.

HDP'li Semra Güzel'in fezlekesi TBMM'de
Reklam alanı
Adıyaman'da 2017'de terör örgütü PKK'ya yönelik hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen teröristin cep telefonu incelemesinde HDP Milletvekili Güzel ile fotoğraflarının bulunduğu ortaya çıkmıştı.

Etkisiz hale getirilen terörist Volkan Bora'nın, Güzel ile terör kampında çekilmiş fotoğraflarının basına yansıması üzerine Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı harekete geçmiş ve fezleke hazırlanarak Adalet Bakanlığına gönderilmişti.

Adalet Bakanlığı da fezlekeyi inceleyip TBMM'ye iletilmek üzere dün Cumhurbaşkanlığına göndermişti. Güzel'in fezlekesi bugün TBMM'ye ulaştı. Semra Güzel, 24 Haziran 2018'de milletvekili seçilmişti.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 4
❤️ 2
😊 2
😡 5
👎 2
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 16 tepki

Yorumlar

  • 1435 gün önce

    MECLİSTE KAFASINA SIKSIN POLİS

  • Kul insan 1435 gün önce

    Bu kadar kin nefret neden? Türkiye ne yaptı size.

Yorum Yap