Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin tarihi Haziran 2023, boşuna çabalamayın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Yatıyor kalkıyor 'erken seçim' diyorlar. Erken seçimin tarihi belli, Haziran 2023. Boşuna çabalamayın." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Seçimin tarihi Haziran 2023, boşuna çabalamayın
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Hatay Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar:

"Her birimizin bu kutlu davanın bir neferi olduğunu kabul etmeliyiz"


AK Parti, kutlu bir davanın sevdalısı insanları aynı çatı altında buluşturan eser ve hizmet siyasetiyle ülkemize çağ atlatan bir partidir. Maziden atiye uzanan medeniyet ve kültür davamızın bu dönemdeki sorumluluğunu üstlenmek, bizler için en büyük şereftir. Unutmayınız, AK Parti’de siyaset yapmak, hatta AK Parti’yi desteklemek demek aynı zamanda bu sorumluluğa ortak olmak demektir.

Gelecek nesillere daha büyük ve güçlü bir Türkiye bırakabilmek için öncelikle her birimizin bu kutlu davanın bir neferi olduğunu kabul etmeliyiz. Hep söylediğim gibi, AK Parti’yi millet kurmuştur. Bu partinin yegane sahibi de millettir. Davası insan olan, yaratılmışı severiz yaratandan ötürü diyen bir partinin milletten başka bir kılavuzu olamaz. Bugün burada ana kademe, kadın kollarımız ve gençlik kollarımız bir aradayız.

Biz bu gönül seferberliğini herkesten farklı olarak siyasi bir hesap için değil inancımızın ve geleneğimizin bir gereği olarak yerine getiriyoruz ve getireceğiz. Vaktimizi ve enerjimizi, sadece bu doğrultudaki çalışmalarımızı daha ileriye taşımak için kullanacağız. Medyanın veya diğer çevrelerin bizi kendi kısır gündemlerinin içine hapsetme tuzağına asla düşmeyeceğiz. Bu konuda en önemli görev, teşkilatlarımıza yani sizlere düşüyor.

"Türkiye ile AK Parti’nin kaderi adeta bütünleşmiştir"

Ülkemize yönelen her saldırının hedefinde AK Parti’nin olması boşuna değildir. Çünkü Türkiye ile AK Parti’nin kaderi adeta bütünleşmiştir. Türkiye’yi seven bizi de seviyor. Türkiye’den nefret eden bizden de nefret ediyor. Ülkemizin bağımsızlığını, çıkarlarını, milletimizin ve tüm dostlarımızın haklarını korumak için verdiğimiz mücadelede Allah’ın izniyle hep dik durduk, dik durmaya da devam edeceğiz.

"Türkiye’yi artık diledikleri şekilde yönlendiremedikleri için hırçınlaşıyorlar"

Karşımızdakiler Türkiye’yi bizden önce yaptıkları gibi artık diledikleri şekilde yönlendiremedikleri için hırçınlaşıyorlar. Ülkemiz iç siyasetini yurt dışından estirilen havalarla yönlendirme gayretleri, eski alışkanlıkların yeniden depreştirilmeye çalışıldığını gösteriyor. Milletimiz bu ülkede kimin ne olduğunu, kimin kime hizmet ettiğini, neyi ne için yaptığını gayet iyi biliyor.

Biz kendi içimizde eser ve hizmet siyaseti çizgisinden ayrılmaz, birbirimize sevgimizi, saygımızı kaybetmez, milletimizle olan şu gönül bağımızı koparmazsak Bunların hiçbiri netice vermez. Hatay’ın bu konuda diğer 80 vilayetimize örnek olacak bir dayanışma sergileyeceğine inanıyorum.

"Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var"

Türkiye’nin 19 yıldır yaşadığı 15 ayrı seçimden her biri, kendi içinde hayati öneme sahiptir. Hamdolsun milletimiz bu seçimlerin tamamında sandıktan AK Parti’yi birinci çıkararak mücadelemizde bize destek olmuş, güç vermiş, yol açmıştır. Şimdi önümüzde 2023 seçimleri var. Bu seçimler 19 yılın ardından ülkemizin geldiği seviyeyi 2053 vizyonuna bağlayabilmesi bakımından en kritik dönemeci teşkil ediyor. Sizlerden bu anlayışla 2023 seçimlerine kadar tek bir gününüzü bile boş bırakmadan gece gündüz çalışmanızı istiyoruz.

"Bize gurur, kibir yakışmaz"

Hatay’la birlikte ülkemizin tamamında hiçbir istisna olmaksızın her haneye, ana kademe teşkilatlarımız da, kadın kollarımız da, gençlik kollarımız da mutlaka tekrar tekrar gireceğiz. Gittiğimiz her yerde güler yüzümüzle, nezaketimizle, yapıcı yaklaşımla kazanmadık gönül bırakmayacağız. Bizde tevazu olacak. Gurur, kibir bizden uzak olacak. Bize gurur, kibir yakışmaz.

"Erken seçimin tarihi belli, Haziran 2023"

Yatıyor kalkıyor 'erken seçim' diyorlar. Erken seçimin tarihi belli, Haziran 2023. Boşuna çabalamayın.

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 7
  • 3
  • 0
  • 7
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English