DOLAR : 42,90₺
EURO : 50,25₺
STERLİN : 57,52₺
GRAM : 6.045,59₺
ÇEYREK : 9.933,91₺
CUMHURİYET : 39.415,83₺
Siyaset

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine talimat

Eklenme: 24.06.2021 - 16:09 Güncelleme: 24.06.2021 - 16:32

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 55 milletvekiliyle bir araya geldi. Yapılan istişare toplantısı sonrası AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Genel başkanımızın vekillerimize söylediği birinci işin öncelikli olarak vatandaşlarımızla daha yoğun bir arada olmamız gerektiğidir" açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan milletvekillerine talimat
Reklam alanı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genel Merkezinde milletvekilleri ile bir araya geldi.

Toplantıya, Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Genel Sekreter Fatih Şahin, Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ ve AK Parti TBMM Grup Başkanı Naci Bostancı’nın yanı sıra Ankara, Çankırı, İstanbul, Kırıkkale, Kırklareli, Aksaray, Antalya, Balıkesir, Bursa, Denizli, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, İzmir, Kahramanmaraş, Kırşehir, Kilis, Kocaeli, Konya, Kütahya, Muğla, Osmaniye, Sakarya, Şanlıurfa, Van, Yalova, Yozgat, Zonguldak milletvekilleri katıldı.
VEKİLLERE TALİMAT
Toplantı sonrasında gazetecilere açıklama yapan ve teşkilatlar, milletvekilleri ve belediye başkanları ile yapılan görüşmelerin süreceğini söyleyen Ömer Çelik, “Bugün Cumhurbaşkanımızın başkanlığında gerçekleşen toplantıda milletvekillerimiz bölgeleri ile ilgili olarak ihtiyaçlar, devam eden projeler, sahadaki değerlendirmelerle ilgili görüşleri paylaştılar. Genel Başkanımızın milletvekillerimize ve teşkilatlara söylediği, yapılması gereken birinci işin, öncelikli olarak vatandaşlarla daha güçlü bir şekilde bir arada olunması yönünde. Tedbirlere uyarak teşkilatlarımızın ve milletvekillerimizin geçmişte olduğu gibi önümüzdeki dönemde vatandaşlarımızla bir araya gelecekleri yoğun bir çalışma dönemi olacak” dedi.
ANAYASA VURGUSU
Milletvekillerinin salgınla mücadele konusunda görüşlerini paylaştıklarını, tarım, terörle mücadele konularının değerlendirildiğinin altını çizen Ömer Çelik, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında milletvekillerine ve teşkilatlara tavsiyeleri ve talimatlarının yanı sına salgınla mücadele Türkiye’nin pozitif ayrışan yönleri ile ilgili değerlendirmede bulunduğunu ifade etti. Çelik, “Cumhurbaşkanımızın yaptığı önemli vurgulardan bir tanesi yeni anayasa yapma sürecine güçlü bir şekilde sahip çıkılması yönünde. Türkiye’de sürekli anayasa arayışı vardır, Cumhurbaşkanımız bunun gerçekleşmemiş olmasının kabul edilemeyeceğini, Türkiye’nin muhakkak süratle sivil bir anayasaya kavuşması gerektiği şeklinde değerlendirmeleri oldu” diye konuştu.
 

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 3
❤️ 0
😊 9
😡 20
👎 23
😂 3
😢 1
😲 1
Toplam 60 tepki

Yorumlar

  • Üretici 1638 gün önce

    Arpa fiyatları 2300 liraya kadar düştü talimat verinde 1000 liraya düşürsün.

  • Şükrü 1638 gün önce

    Vatandaşın bol maaşlı m.v.lerine değil somut çözümlere ihtiyacı var. Vatandaşı gezmeyin, vatandaşın sorunlarına çözüm bulun. Sorunla belli, 50 defa sormanıza gerek yok

  • memocan 1638 gün önce

    seçim mi yaklaşıyor yine hayırdır bırakın bu ayakları

  • Salih 1638 gün önce

    Utanmadan öylemi...?

  • Salih 1639 gün önce

    Gec kaldiniz beyler

Yorum Yap