Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Kavuş, üç yıllık hizmetlerini konya protokolüne anlattı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, son üç yıllık süreçte ortaya koydukları tüm çalışmaları, yatırımları ve projeleri Konya ve Meram Protokolü, Konya siyaset dünyası ve Meram Muhtarlarına anlattı. Toplantıya katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, Başkan Kavuş ve ekibinin Meram’da dokunulmadık bir alan ve eğilmedik bir sorun bırakmadığına vurgu yaparak, “Meram her yönüyle örnek ve model bir belediyecilik anlayışı ortaya koymuştur” diye konuştu.

Başkan Kavuş, üç yıllık hizmetlerini konya protokolüne anlattı
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ilk olarak basın mensupları aracılığıyla kamuoyuyla paylaştığı 2019-2020 ve 2021 yıllları hizmetlerini bu kez de iki ayrı oturumla Büyükşehir, Selçuklu ve Karatay Belediye Başkanları, Meram İlçe Protokolü, Muhtarlar, AK Parti ve MHP teşkilatları ve Meclis Üyelerine anlattı.
Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen oturumların ilkine Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Kaymakamı Ali Murat Kayhan, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, kamu kurumlarının Meram İlçe Müdürleri, Meram Muhtarları ve Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri katıldı.

BAŞKAN KAVUŞ; “MERAM’IN GELİŞİMİNDE PAYI OLAN HER İSME AYRI AYRI ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM”
Görevi devraldığı 31 Mart 2019 tarihinden bu yana yaptığı tüm çalışmaları, faaliyetleri, icraatları, yenilikleri ve projeleri grafik ve görselleriyle katılımcılara aktaran Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, her bir yatırım ve projenin sadece kendileri için değil Meram için de bir gurur tablosu olduğunu kaydetti.

Bu gurur tablosunda milletvekillerinden cumhur ittifakını oluşturan partilerin temsilcilerine, büyükşehir belediyesi ekibinden kamu kurum temsilcilerine ve belediye çalışanlarından muhtarlara kadar herkesin payı olduğunu söyleyen Başkan Mustafa Kavuş, Meram için gayret gösteren her kuruma ve isme teşekkür ederek, “Esas itibariyla her yolculuk güzeldir. Dostlarla çıkılan yolculuksa daha bir güzeldir. Ama şundan emin olun ki, Meram’a hizmet yolculuğuna sizlerle çıkmış olmak, bizim için en güzel, en anlamlı ve en bereketli yolculuk” diye konuştu.

KAYMAKAM KAYHAN; “BU KADAR AZ BİR SÜREDE BU DENLİ BİR ÇALIŞMAYA DAHA ÖNCE ŞAHİT OLMADIM”
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve ekibinin bu kadar güzel işle beraber mütevaziliğini de elden hiç bırakmadığını kaydeden Meram Kaymakamı, Ali Murat Kayhan da yaptığı konuşmada, “Başkan Mustafa Kavuş’un daha önceki programlarında da hayret ve hayranlık duymuştuk. Bu programda da öyle oldu. Her biri birbirinden değerli mükemmel işler başardılar. Ben 31 yıldır kamu görevini yürütüyorum. Bu kadar yoğun bir hizmetin bu kadar kısa bir süre içinde gerçekleştirildiğine daha önce şahit olmadım. Hakkını teslim etmek gerek. Demek ki çalışınca oluyormuş. Bu çalışmaların her biri için Başkan Kavuş ve ekibine şükranlarımı sunuyorum.”

BAŞKAN ALTAY; “BU ÇALIŞMALARIMIZIN ARDINDA MÜTHİŞ BİR EKİP ÇALIŞMASI VAR” 
‘Değerlendirme Toplantılarının’ Karatay Belediyesi ile başladığını hatırlatan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ise Meram Belediyesi’nin son üç yıllık süreçte takdire şayan bir dönem yaşadığını ifade etti. Bu başarıların en büyük bereketinin ardında ise birlikte çalışma kültürünün yattığını söyleyen Başkan Altay, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Biz bu toplantıda sadece bir slayt ya da bir görsel görüyoruz. Ama bunun ardında müthiş bir ekip çalışması var. Meram Belediyei’nin hizmetleri arasında bizlerin de katkısı ve emeği var. Herkes için hep birlikte çözümler üretiyoruz. İki kere iki içinde gayret ve samimiyet olduğunda bazen 8 ediyor, 16 ediyor ve daha fazla katlanarak gidiyor. Konya Modeli Belediyecilik anlayışımız sadece bir slogan değildir. Bu model çerçevesinde ilçelerimizin önceliklerine göre yaptığı her işte yanlarında olma kararlılığı ve azmimiz devam edecek.”

‘DEĞERLENDİRME TOPLANTISI’NIN İKİNCİ OTURUMU KONYA SİYASET DÜNYASINI BULUŞTURDU
 Yine Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen ikinci oturuma da AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, AK Parti Konya İl Kadın Kolları Başkanı Esra Doğan Candan, AK Parti Konya İl Gençlik Kolları Başkanı Abdullah Said Kıyak, AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular, MHP Meram İlçe Başkanı Mahmut Yaman, AK Parti Meram İlçe Koordinatörleri, AK Parti Meram İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Ülkü AK Parti Meram İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Yurdaışık, AK Parti ve MHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Meram Belediyesi Meclis Üyeleri katıldı.

BAŞKAN KARAASLAN; “BELEDİYELERİMİZİN BAŞARILARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ” 
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’un ikinci oturumda yaptığı değerlendirmelerin ardından konuşan MHP Konya İl Başkanı Remzi Karaarslan, Cumhur İttifakı’nın bir parçası olarak belediye başkanlarının başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerinin altını çizdi. Konya’da hem büyükşehir hem de ilçe belediyelerinin yaptığı önemli çalışmalar ve bu çalışmaları yaparken halkın içinde olmaktan bir an vazgeçmemelerinden dolayı başkanların şahsında tüm belediyelere teşekkür eden Başkan Karaarslan, “Allah onların başarılarını, bizlerin de birliğini daim eylesin. Bizim 2023’te Cumhurbaşkanı adayımız yine Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnşallah bu birliktelikle ve vatandaşlarımızın teveccühü ile yine başarıya ulaşacağız” diye konuştu.
BAŞKAN ANGI; “ŞU AN BİR TARİH YAZILIYOR. BİZLER DE BUNU CANLI İZLİYORUZ”
 Sözlerine, hem bu buluşmaya vesile olduğu hem de yaptığı başarılı çalışmaları kendileri ile paylaştığı için Başkan Mustafa Kavuş ve onun şahsında tüm belediye ekibine şükranlarını sunan Ak Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Konya’nın tarihten gelen güzelliğini geleceğe taşımak adına tüm belediyelerin ve kamu kurumlarının gece gündüz demeden gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Bu gayretin bereketini de Cenab-ı Hak veriyor. İyi niyet ve samimiyetle yola çıkanın önünü açıyor. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde tüm bakanlıklarımızın yaptığı çalışmalar şehrimizi her geçen gün büyütüyor. Ülkemizin ve şehrimizin geleceği çok daha aydınlık. Şu anda bir tarih yazılıyor ve bunu da bizler canlı canlı izliyoruz. Cumhurbaşkanımızın dik duruşunu tüm dünya da dikkatle izliyor” diye konuştu.

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI LEYLA ŞAHİN USTA; “MERAM ÖRNEK VE MODEL BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI SERGİLEDİ”
Ramazan’a sayılı günler kala böylesine güzel ve heyecan verici hizmetlerin sunumunu gerçekleştiren Başkan Mustafa Kavuş’a, gayretleri ve hizmetleri için teşekkür eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, belediye hizmetlerinin halkın yakın temasta olduğu ve en çok göz önünde olan hizmetler olduğuna vurgu yaptı. Başkan Kavuş ve ekibinin Meram’da dokunulmadık bir alan ve eğilmedik bir sorun bırakmadığına vurgu yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Üç yıl önce belediye başkanlık yarışına çıkmadan önce Meram’ın sorunları üzerine çok düşünüp taşındık. Öncelikle ihtiyacımız olan halkın güvenip inanacağı ve bizlerle birlikte durmaksızın koşan bir başkandı. Başkan Mustafa Kavuş’a güvenip inanarak yola çıktık. Hamdolsun yanılmadık, mahcup olmadık. Kendisine tüm bunlar için teşekkür ve tebrik ediyorum. Üç yıl içinde yapılması gereken her hamleyi yaptınız. Bir kısmını tamamladınız bir kısmına başladınız. Bunlardan da önemlisi biz sahaya çıkdığımızda hemşehrilerimiz, ‘başkanımıza ulaşıyor, sorunumuzu anlatıyor ve çözüm buluyoruz’ diye bizlere de teşekkür ediyor. Konya ve Meram hak ettiği hizmeti aldığını anlıyoruz. Meram Belediyesi’nin ilçeyle ilgili her alanda eksik bir nokta bırakmadı. Başkanımız sızlanmadan, dert yanmadan finans üreterek gelir kaynağı üretti ve vatandaşın yüzünü güldürdü. Örnek ve model bir belediyecilik anlayışı sergiledi. Başarılarını daim eylesin.”

 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 2
  • 1
  • 6
  • 2
  • 1
  • 2
  • 0
  • 1
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English