Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Başkan Hasan Kılca’dan ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ile birlikte, KOP Başkanlığı’na atanan Mahmut Sami Şahin ve Karatay İlçe Müftülüğü’ne atanan Musa İmamoğlu‘na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu.

Başkan Hasan Kılca’dan ‘Hayırlı olsun’ ziyaretleri
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile Adalet ve Kalkınma Partisi(AK Parti) Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Konya Ovası Projesi Bölge Kalkınma İdaresi(KOP) Başkanlığı’na atanan Mahmut Sami Şahin ve Karatay İlçe Müftülüğü’ne atanan Musa İmamoğlu‘na hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundu. 

BAŞKAN KILCA VE MEHMET GENÇ’TEN KOP BAŞKANI ŞAHİN’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, söz konusu ziyaretler kapsamında ilk olarak KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin ile bir araya geldi. KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’e yeni görevinde başarılar dileyen Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’in Konya’ya en iyi hizmetleri vereceğine inandığını söyledi. 

TÜM ÇABAMIZ KARATAYIMIZI GELİŞTİRMEYE YÖNELİK 
Ziyarette Karatay Belediyesi ve KOP’un birlikte yürüttüğü işbirliği protokolleri ve projeleri de değerlendirme fırsatı bulan Başkan Kılca, “Karatay Belediyesi olarak bugüne kadar KOP ile birlikte birçok işbirliği protokolüne imza attık ve bu projeleri bir bir hayata geçirdik. İlçemizin ve insanımızın hem sosyal hayatına, kültürüne hem de ekonomik hayatına katkı yapan bu projeler, vatandaşlarımız tarafından da ilgiyle takip edildi ve her birinden güzel dönüşler alıyoruz. İnşallah bundan sonra da bu ve buna benzer daha birçok projeleri yeni dönemde de yine hep birlikte gerçekleştireceğiz. Amacımız, Karatay’ımızı her geçen gün daha da güzelleştirmek ve geliştirmektir. Buna yönelik çaba gösteriyor, buna yönelik olarak katkı sunan tüm kurum ve kuruluşlarımızla çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 
AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç de KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’i tebrik ederek bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Karatay’a en güzel hizmetlerin ulaşması adına ortaya konan çabanın artarak devam edeceğine olan inancını dile getirdi. 
KARATAY’IN YENİ İLÇE MÜFTÜSÜ’NE ZİYARET
Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Karatay İlçe Mehmet Genç, KOP Başkanı Mahmut Sami Şahin’in yanı sıra Karatay İlçe Müftülüğü’ne atanan Musa İmamoğlu’nu da ziyaret etti. Karatay İlçe Müftüsü Musa İmamoğlu’na da yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Hasan Kılca ve İlçe Başkanı Mehmet Genç, Musa İmamoğlu ile birlikte bir süre görüşerek ilçenin genel durumu ile ilgili istişarelerde de bulundu. 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (1)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
  • Arif ŞAHİN
    3 yıl önce

    Ya sen koca belediye başkanısın Mehmet Genç niye anahtarlık gibi yanında gezdiriyon Hançerli yanına bile yaklaştırmazdı bu adamı :) Hangi habere baksam hep bunla geziyon Bırak tek takıl Kuyunu kazarlar hasan ağa aman dikkat et Ayrıca Aşırı Saadetli başkan yardımcılarıN var biri Erbakanın elini öper selfi çeker diğeri saadete ZEMİNDEN gizli gizli yerden zemin hazırlar Hangi kafadasınız bilemedim

    • Cevapla
    • Begen (0)
    • Begenme (0)
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English