DOLAR : 42,82₺
EURO : 50,14₺
STERLİN : 57,38₺
GRAM : 5.996,24₺
ÇEYREK : 9.862,69₺
CUMHURİYET : 39.132,65₺
Siyaset

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e 1 milyon liralık dava

Eklenme: 26.06.2022 - 12:47

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'e 1 milyon liralık manevi tazminat davası açtı.

Bakan Soylu'dan CHP'li Özel'e 1 milyon liralık dava
Reklam alanı
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, avukatı aracılığıyla, kişilik haklarını ihlal ettiği iddiasıyla CHP Grup Başkanvekili Özel hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Bakan Soylu'nun avukatı Uğur Kızılca, Özgür Özel'in sosyal medya paylaşımıyla doğrudan müvekkilinin şahsını hedef alan asılsız isnat, iftira ve hakaretlerde bulunulduğunu belirtti.

Özel hakkında, 1 milyon liralık manevi tazminata hükmedilmesi, kınanma ve manevi tazminat kararının en yüksek tirajlı 5 gazetede yayımlanması talebiyle manevi tazminat davası açıldı.

Kaynak:

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 2
❤️ 2
😊 5
😡 4
👎 5
😂 1
😢 0
😲 0
Toplam 19 tepki

Yorum Yap