DOLAR : 42,73₺
EURO : 50,09₺
STERLİN : 57,20₺
GRAM : 5.946,32₺
ÇEYREK : 9.760,93₺
CUMHURİYET : 38.728,09₺
Siyaset

AK Parti'li Taşkın: "2023 bütçesi lider ülke Türkiye'nin inşasına destek olacak"

Eklenme: 20.12.2022 - 15:25

Reklam alanı

TBMM (AA) - AK Parti Mersin Milletvekili Ali Cumhur Taşkın, 2023 yılı bütçesinin tüm vatandaşların nitelikli kamu hizmeti almasını sağlayacağını belirterek, "Lider ülke Türkiye'nin inşasına destek olacak." dedi.


Taşkın, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, aile kurumunun, milli varlığın bel kemiği olduğunu, bu yüzden aile kurumunun yaşatılması ve güçlendirilmesinin en az güvenlik ve ekonomi kadar önemli olduğunu ifade etti.


2023 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Teklifi ile 2021 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanunu Teklifi'nin TBMM Genel Kurulunda kabul edildiğini anımsatan Taşkın, bütçenin aile kurumunu koruyan, kadın ve erkeğe eşit fırsatlar sunan, çocuğun yüksek yararını temel ilke olarak benimseyen ve devlet tarafından güvence altına alan bir yaklaşımı öngördüğünü belirtti.


Taşkın, "Sosyal yardım programlarıyla hiç kimseyi sahipsiz bırakmayacak bir sosyal destek sistemi ve sosyal devlet anlayışı hayata geçirilmiştir. İnanıyoruz ki bu bütçe tüm vatandaşlarımızın nitelikli kamu hizmeti almasını sağlayacak, bekamızı koruma kararlılığına ve lider ülke Türkiye'nin inşasına destek olacak." diye konuştu.





Kaynak: AA

Reklam alanı

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Kanala Katıl

Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.

Abone Ol
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!

👏 0
❤️ 0
😊 0
😡 0
👎 0
😂 0
😢 0
😲 0
Toplam 0 tepki

Yorum Yap