Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

AK Parti Kulu ilçe başkanlığının 77.danışma meclisi toplantısı

AK Parti Kulu İlçe Başkanlığı’nın 77. İlçe Danışma Meclisi toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti Kulu ilçe başkanlığının 77.danışma meclisi toplantısı
Kulu Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen toplantıya, AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, İl Başkan Yardımcısı ve Bölge Koordinatörü Bilal Ukdem, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Karaca, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çağlayan, Kulu İlçe Koordinatörü Niyazi Ekici, Kadın Kolları Başkanı Fatma Sürer, Gençlik Başkanı Mustafa Tütüncü ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.
Programda, Kulu Belediye Başkanı Murat Ünver, AK Parti Kulu İlçe Başkanı Mehmet Karaca ve İl Başkan Yardımcısı Bilal Ukdem birer selamlama konuşması gerçekleştirerek, İlçe Danışma Meclisinin ve yaklaşan mübarek Kurban Bayramı'nın hayırlı olmasını dilediler. 

Daha sonra AK Parti Konya Milletvekili Meryem Göka konuştu. Göka konuşmasında, 
"Bugün burada olmaktan son derece mutluyum. Biz hem bir teşekkür ziyaretine gelmiş olduk, hem bayramlaşma olsun istedik. İlçe Danışma Meclisi toplantılarımızı bu şekilde gerçekleştiriyoruz. Rabbim hayırlara vesile kılsın. Hamdolsun biz bu buluşmada çok farklı bir şekilde bir araya geliyoruz. Neden geliyoruz ? Hamdolsun 2023 seçimleri dedik yıllardan beri ve 100 yılın seçimini, kader seçimini konuşuyoruz. Geldi ve geçti bile. Tabi seçim nasıl geçecek derken hepimiz kendimizi sahalarda bulduk. Ve sizlerle birlikte güzel bir seçim çalışması yaptık. Bizimle birlikte gece gündüz yorulmadan çalışarak diğer ilçelerimiz ile birlikte hamdolsun Sayın Cumhurbaşkanımızı istinai liderliği büyük bir zaferle 20 Mayıs tarihinde de bu yolculuktan zaferle çıkmış olduk. Cumhurbaşkanımız yeniden seçildi. Ne mutlu bize ki biz dünya lideri sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yol arkadaşlığı yapıyoruz.
'Türkiye Yüzyılı Destanını Hep Birlikte Yazacağız'
Türkiye Yüzyılı destanını hep birlikte yazacaz inşallah. Bu hep birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleşecek bir yol bir dava arkadaşlığıdır. Hepimiz aynı davanın yolcusuyuz aynı davanın yol arkadaşlarıyız. Yine çok şükür ki biz Cumhur İttifakı olarak da AK Parti olarak da çok iyi bir sonuç alarak tekrar iktidar olduk. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini bunun ne kadar önemli olduğunu bu seçimle gördük. Seçimler bitti hükümet hemen kuruldu ve çalışmalara başlandı. Bu vesile ile hepinize ayrı ayrı teşekkür eder, tüm İslam aleminin ve sizlerin mübarek Kurban Bayramı'nı kutluyorum. ‘’ dedi.(Veli Şengül)

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

BENZER HABERLER

X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English