Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

Meram Belediyesi ve Türk Kızılay Meram Ramazan ayında da teyakkuzda olacak

Meram Belediyesi ve Türk Kızılay Meram, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerinin yanında olacak. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın, Ramazan ayı boyunca yapılacak yardım faaliyetlerinin istişare ve koordinasyonu için bir araya geldi.

Meram Belediyesi ve Türk Kızılay Meram Ramazan ayında da teyakkuzda olacak
Meram Belediyesi bu yıl da Ramazan ayının her açıdan sıkıntısız ve huzur içinde geçmesi için tüm çalışmalarını tamamladı. Belediye özellikle Türk Kızılay Meram ile birlikte bu Ramazanda da ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam edecek. 
KIZILAY MERAM BAŞKANI MUSTAFA AYDIN; KONUSUNDA DA DESTEKLERİNİ ESİRGEMEYEN BAŞKAN KAVUŞ’A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM” 
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve Türk Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın, Ramazan ayı boyunca birlikte yapılacak yardım faaliyetlerinin istişare ve koordinasyonu için bir araya geldiler. Kızılay Meram Şube Başkanı Mustafa Aydın, istişare toplantısı öncesinde Başkan Mustafa Kavuş’a, Kızılay Meram’ın kurulduğu 2019 yılından bu yana Meram’da gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında bir sunum yaptı ve 2022 yılında gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi. Yardım çalışmalarıyla tüm ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya gayret gösteren Türk Kızılay’ı Meram Şubesi’nin yaptığı hizmetlere Meram Belediyesinin özellikle lojistik anlamında önemli destekler verdiğini hatırlatan Aydın, “Kurulduğumuz günden bu yana daima yanımızda olan Meram Belediyesi ve Başkanı Mustafa Kavuş’a sadece kurumum adına değil, ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımız adına da şükranlarımı sunuyorum. Yapılan yardım çalışmalarında bizlere önemli destekler verdiler. Bu yıl gerçekleştireceğimiz faaliyetlerde de destek verecek olmaları bizim için önemli bir güç kaynağıdır” diye konuştu. 
TÜM HEMŞEHRİLERİMİN, RAHMET, BEREKET VE MAĞFİRET AYI RAMAZAN’INI KUTLUYORUM” 
Meram Belediyesi olarak sadece Ramazan ayında değil tüm yıl boyunca ihtiyaç sahiplerinin yanında olduklarını belirten Başkan Mustafa Kavuş’ta, ancak oruç ve bereket ayı Ramazan’da bu yardımları daha da artırdıklarını kaydetti. Türk Kızılayı Meram Şubesi ile birlikte Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi tüm Meramlıların yanında olmaya devam edeceklerini belirten Başkan Kavuş, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Meram Belediyesi olarak hemşehrilerimizin rahat, huzur ve sağlık içinde bir Ramazan ayı geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığımız  çalışmalarımızı tamamladık. Ay boyunca hijyen, fiyat uygulamaları ve gramajlara kadar tüm denetimlerimiz daha da sıklaşacak. Ekiplerimiz, şikayetleri hızlı bir şekilde değerlendirebilmek amacıyla teyakkuzda olacaklar. Bunun yanı sıra ihtiyaç sahibi yaşlılarımız, yetimlerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımız için Kızılay Meram’a destek vermeye devam edeceğiz. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da aşevi hizmetleri için biz de destek vermeyi sürdüreceğiz. Rahmet, bereket ve mağfiret ayı Ramazan’ın ilçemizde her yıl olduğu gibi bu yıl da en güzel haliyle yaşanmasını temenni ediyor, tüm hemşehrilerimizin mübarek ayını kutluyorum. Tüm hemşehrilerimin yılın bu en güzel zamanlarını en iyi şekilde  değerlendirerek sevdikleriyle birlikte bayrama sevinçle ulaşabilmelerini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da önemli faaliyetlere imza atmaya hazırlanan Türk Kızılay Meram’ın başkanından gönüllülerine kadar emeği geçen her bir ismine de şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum.”                                                                                                               

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 3
  • 1
  • 4
  • 3
  • 0
  • 4
  • 0
  • 0
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English