Son Dakika Haberler

Bu haberi daha sonra okumak için kaydedebilir ve sağ üst köşedeki butona basarak haberi okuyabilirsiniz!

KTO Karatay’da Rektör Sade görevden ayrıldı

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Sade, görevinden ayıldığını duyurdu.

KTO Karatay’da Rektör Sade görevden ayrıldı
Sosyal medya hesabından görevinden ayrıldığını duyuran Rektör Prof. Dr. Bayram Sade, 15 Mayıs 2015’ten bu yana KTO Karatay Üniversitesi Rektörlüğü görevindeydi.

Rektör Sade şu sözlerle veda etti:
“15 Mayıs 2015’ten bu yana onurla yürüttüğüm KTO Karatay Üniversitesi Rektörlük görevimi kendi talebim ve Mütevelli Heyet Başkanımız Selçuk Öztürk’ün engin hoşgörüsü ile tamamlamış bulunmaktayım. Öğrencilerimize özgün ve yenilikçi eğitim öğretim sistemi kurgulandı, sektörel eğitim uygulandı, salgında Karatay Hibrit modeli ile hep yanlarında olundu ve üniversite istihdam sıralamasında 15.’lik, yolunuz ve kariyeriniz açık olsun Allah’a ısmarladık Sevgili Öğrencilerim. Ar-Ge ve inovasyon ekosistemi oluşturuldu, AKİTEK prj, Tıp Fakültesi Merkezi Araştırma ve Geliştirme Prj gibi önemli projeler uygulamaya konuldu, Nicelik-Nitelik olarak güçlü bir akademik kadro oluşturuldu, emeklerinize sağlık, Allah razı olsun değerli Akademisyen arkadaşlarım. Yönetimsel süreçler sistematik hale getirildi, iş akış şemaları oluşturuldu, tüm işlemlerde dijitalleşme sağlandı, stratejik plan uygulamaya konuldu, belgeleme ve kurumsal hafıza oluşumu sistematik hale geldi, gücümüzü nitelikli idari personelimizden aldık, razı olduk sizden de. Mezunlarımızı hiç yalnız bırakmadık, her yıl aradık, taleplerini aldık, mezun kartı uygulaması ile üniversite ömür boyu sizin dedik, kariyer prg ve eğitimler düzenledik, girişimci mezunlarımızı ziyaret ettik, iş birliğine gittik, başarılarınız daim olsun inşallah. Tüm bunlar çok değerli Mütevelli Heyet Başkanımızın yolumuzu açması ve sınırsız desteği ile gerçekleştirildi. Aramızda güvene dayalı kardeşlik hukuku oluştu, hep anlayışlı, nezaketli oldu, incitmedi, kalbi teşekkürlerimi sunuyorum, Allah kendisinden razı olsun.” KTO Karatay Üniversitesi resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda: "İlk günden bugüne dek Üniversitemizin hedefleri doğrultusunda sayısız başarılı çalışmaya imza atan Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Sade, görevinden bugün itibarıyla ayrılmıştır. Rektörümüze hizmetlerinden ötürü sonsuz teşekkür ediyor, her daim sağlık ve mutluluklar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.  Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ise, "7 yıl birlikte çalıştığımız Rektörümüz Prof. Dr. Bayram Sade'ye düzenlediğimiz programda KTO Karatay ailemizle birlikte veda ettik. Hocamıza görev süresi boyunca KTO Karatay Üniversitesi'ne hizmetlerinden ve hedeflerimize katkılarından dolayı Mütevelli Heyetimiz adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
 

Kaynak:

Google News Takip Et
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? ’te KONHABER'e abone olun.
Google News Takip Et
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.

Yasal Uyarı:

Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.’ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.

Bu İçeriğe Emoji İle Tepki Ver!

  • 10
  • 4
  • 1
  • 7
  • 2
  • 0
  • 0
  • 2
  • Begendim
  • Kalp
  • Begenmedim
  • Gülen Surat
  • Kalpli Göz
  • Kızgın
  • Şokta
  • Üzgün

Yorumlar (0)

Önemli Not: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir. Yazılan yorumlardan konhaber.com hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
X
Yorum Yazma Sözleşmesi
“Sayfamızın takipçileri suç teşkil edecek, yasal olarak takip gerektirecek,hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, müstehcen, toplumca genel olarak kabul görmüş kurallara aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde hiçbir yorumu bu web sitesinin hiçbir sayfasında paylaşamazlar. Bu tür içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk yorumu gönderen takipçiye aittir. KONHABER yapılan yorumlar arasından uygun görmediklerini herhangi bir gerekçe belirtmeksizin yayınlamama veya yayından kaldırma hakkına sahiptir. Konhaber başta yukarıda sayılan hususlar olmaz üzere kanun hükümlerine aykırılık gerekçesi ile her türlü adli makam tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kendisinden Ceza Muhakemesi Kanunu’nun 332.maddesi doğrultusunda istenilen yorum yapan takipçilerine ait ip bilgilerini ve yapmış olduğu yorumları paylaşabileceğini beyan eder ”
Türkçe العربية English