Ayrıldığı eşinin evine çocuklarını görmeye gelen 22 yaşındaki kadın, battaniyeye sarılı halde ölü bulundu. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan kadının eski kocasının, evine gelen eski eşiyle tartıştığını ve onu boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.
Reklam alanı
Alınan bilgiye göre, Konya'da yaşayan Remziye Tüysüz (22), 2 çocuğunu görmek için ayrıldığı eşi Yalçın P'nin (27), babası ve babaannesiyle birlikte yaşadığı İzmir'in Bornova ilçesi Merkez Mahallesi'ndeki evine geldi.
Bir süre sonra Yalçın P'nin evinin kapısının açık olduğunu gören bir yakını, Remziye Tüysüz'ün battaniyeye sarılı halde hareketsiz yattığını fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Tüysüz'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Ekipler, olayla ilgili eski eş Yalçın P. ile kardeşleri Furkan ve Osman, babası Hanifi ile babaannesi Hanım P'yi gözaltına aldı. Tüysüz'ün cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
İfadesinde suçunu itiraf etti
Öldürülen kadının eski kocası Yalçın P.’nin ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Yalçın P’nin, ifadesinde Tüysüz ile evliliklerinin şiddetli geçimsizlik sebebiyle bittiğini, dün de benzer konular sebebiyle tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamadığını ve elleriyle boğarak öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.
4 ay önce boşanmışlar
Öte yandan Remziye Tüysüz ile Yalçın P.’nin yaklaşık 4 ay önce boşandıkları, çocukların velayetinin baba Yalçın P.’de olduğu, Remziye Tüysüz’ün de dün akşamüstü iki çocuğunu görmek için İzmir’e geldiği öğrenildi. Olay esnasında da çocukların, Yılmaz P.’nin babaannesi Hanım P. ile birlikte olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.
Bir süre sonra Yalçın P'nin evinin kapısının açık olduğunu gören bir yakını, Remziye Tüysüz'ün battaniyeye sarılı halde hareketsiz yattığını fark etmesi üzerine durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.
İhbar üzerine olay yerine, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede Tüysüz'ün yaşamını yitirdiğini belirledi. Ekipler, olayla ilgili eski eş Yalçın P. ile kardeşleri Furkan ve Osman, babası Hanifi ile babaannesi Hanım P'yi gözaltına aldı. Tüysüz'ün cenazesi, İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
İfadesinde suçunu itiraf ettiÖldürülen kadının eski kocası Yalçın P.’nin ilk ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenildi. Yalçın P’nin, ifadesinde Tüysüz ile evliliklerinin şiddetli geçimsizlik sebebiyle bittiğini, dün de benzer konular sebebiyle tartıştıktan sonra sinirlerine hakim olamadığını ve elleriyle boğarak öldürdüğünü söylediği ileri sürüldü.
4 ay önce boşanmışlarÖte yandan Remziye Tüysüz ile Yalçın P.’nin yaklaşık 4 ay önce boşandıkları, çocukların velayetinin baba Yalçın P.’de olduğu, Remziye Tüysüz’ün de dün akşamüstü iki çocuğunu görmek için İzmir’e geldiği öğrenildi. Olay esnasında da çocukların, Yılmaz P.’nin babaannesi Hanım P. ile birlikte olduğu öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor.
Kaynak:
Reklam alanı
Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için WhatsApp haber kanalımıza katılın.
Gelişmelerden zamanında haberdar olmak istiyor musunuz? Google News’te KONHABER'e abone olun.
Yasal Uyarı: Yayınlanan haberler, köşe yazıları, fotoğraflar, yazı dizileri ve her türlü eserin tüm hakları
Mirajans Medya İletişim Reklam Haber ve Prodüksiyon A.Ş.'ye aittir. Kaynak gösterilerek bile olsa eserin bütünü veya
bir kısmı özel izin alınmadan kullanılamaz.
⚡ BU HABERE EMOJİYLE TEPKİ VER!
👏
1
❤️
1
😊
1
😡
30
👎
7
😂
1
😢
7
😲
2
Toplam 50 tepki
Yarın öbürgün serbest bırakırlar Reis\'in emriyle. Bu kadar basit . Utanmadan sıkılmadan bir de adaletten bahsederler.
Yorum Yap
Konya'da bir iş yerinde yangın çıktı! 1 kişi hayatını kaybetti
"Covid-19 salgını sürecinde BioNTech aşısı gelmediği" iddialarına yalanlama
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği ile Tarım ve Orman bakanlıklarının bütçesi kabul edildi
Markete patlayıcı madde atan 2 şüpheli tutuklandı
Bakan Göktaş: 68 ulusal ve uluslararası proje yürütüyoruz
Güllü'nün oğlu Tuğberk Yağız Gülter savcılıkta ifade verdi: Cinayetse alakası olan herkesten şikayetçiyim
İsrail basınına göre, orduda toplu istifa olasılığı gündemde
Hamas: Netanyahu'nun Aksa'da Burak Duvarı'na baskın düzenlemesi kabul edilemez
TUSAŞ Airbus'a 500'üncü gövde teslimatını gerçekleştirdi
AB, 2035 yılı için öngördüğü içten yanmalı motor yasağını hafifletiyor
Bakan Kurum: Kira ve konut fiyatlarını dengeleyeceğiz
Filistinli kurumlar: İsrail hapishanelerindeki Filistinli esir sayısı 9 bin 300'e ulaştı